Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (33/80) > >>

Nikon:
jbt nisu normalni s ovin cjenama vozackog

Genesis051:

--- Citat: Mislav RR - 30 Srpanj, 2008, 00:05:12 ---Evo recimo ja vozim skuter od 50ccm i imam 16 godina...nemam vozačku,al imam kacigu,registriran motor,tehnički proša...doslovno sam po svemu regularan osim po pitanju vozačke...vozim se samo po Splitu,nigdje van grada...policija me nije nikad zaustavila ali me zanima kakva su njihova reagiranja u praksi ???

--- Kraj citata ---
Popiješ pripadajuću kaznu, uvećanu za iznos sudskih troškova, a lako je dobiti i kaznu nedobivanja vozačke na određeni rok... možeš ju položiti, ali ti je "čuvaju" u MUP-u, do isteka kazne, npr. 2 godine (vrijeme predviđeno da se teenage-er uozbilji)...
Pa se ti i dalje vozi "sa 50 ccm, i sa više od 16 godina, sa kacigom i registriranim motorom"... trebao bi biti svjestan, da bi ti onda zagorčali i polaganje B kategorije, i svega što bi još polagao... da se voziš samo po nekom selu, lokalno, od sela do sela... ajde nekako, ali po samom gradu... naletit ćeš negdje na patrolu, a za te pare, koje će ti onda zakon (kazna) pojest, možeš položiti i vozački za B kat.  osim ako ti nije predsjednik i/ili premijer nešto u rodu, ili kućni prijatelji...  :laughing7:

Nikon:
a moj geno naletit ce na raciju... usrid grada veceras... marica, 3bmw-a .... panduri na sredini ceste izmedju 2 trake (jednosmjerna ulica) ... samo motore zaustavljali....

i tako vec neko vrime svaki put drugo misto... pandura ko zala nemos pobic osin ako ne prigazis kojeg  : :angry7:

a i skrivit ce  sudar pa mu osiguranje nece pokrit troskove jer nema vozacku... pa ce platit jaci motor u steti  :icon_thumright:

gun_rider:
Meni priku danas štopalo doli kod parka emanuela vidovića, marica, 2 octavie i pandur na bmwu. Nije ima nikakve dokumente sa sobon niti ima položeno. Strpalo ga u maricu, taman da će i motor skupa s njin i eto naša se ja sa vozačkom i ka on meni da motor da mu ga ja vozin doma...naravno nisan ima papire od motora u sebe i još mi glupi pandur daje blagoslov da ga vozin...budaleee :toothy12:

Genesis051:

--- Citat: Nikon - 02 Listopad, 2008, 23:32:37 ---a moj geno naletit ce na raciju... usrid grada veceras... marica, 3bmw-a .... panduri na sredini ceste izmedju 2 trake (jednosmjerna ulica) ... samo motore zaustavljali....

i tako vec neko vrime svaki put drugo misto... pandura ko zala nemos pobic osin ako ne prigazis kojeg  : :angry7:

a i skrivit ce  sudar pa mu osiguranje nece pokrit troskove jer nema vozacku... pa ce platit jaci motor u steti  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Živa istina...  :laughing7:
Tako je to... kad neki moraju saznat na teži način... svojom (pre)skupom (više nema jeftine) greškom...
Ima nas ovdje starijih, koji pokušavaju/pokušavamo udijelit pokoji savjet/komentar, pa ako itko išta nauči... dobro je...
Ali oni neki, moraju sami saznati...  :icon_biggrin: :toothy3: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju