Općenito > Propisi
Krsenje propisa
SlowRider:
--- Citat: Mislav RR - 30 Srpanj, 2008, 00:05:12 ---Evo recimo ja vozim skuter od 50ccm i imam 16 godina...nemam vozačku,al imam kacigu,registriran motor,tehnički proša...doslovno sam po svemu regularan osim po pitanju vozačke...vozim se samo po Splitu,nigdje van grada...policija me nije nikad zaustavila ali me zanima kakva su njihova reagiranja u praksi ???
--- Kraj citata ---
U praksi dobijes kaznu za voznju bez vozacke dozvole ;)
Mislav RR:
--- Citat: SlowRider - 30 Srpanj, 2008, 00:16:32 ---
--- Citat: Mislav RR - 30 Srpanj, 2008, 00:05:12 ---Evo recimo ja vozim skuter od 50ccm i imam 16 godina...nemam vozačku,al imam kacigu,registriran motor,tehnički proša...doslovno sam po svemu regularan osim po pitanju vozačke...vozim se samo po Splitu,nigdje van grada...policija me nije nikad zaustavila ali me zanima kakva su njihova reagiranja u praksi ???
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
koja je od 5-15t kn??ma da...imam sigurno 10 prijatelja(šta poznanika,šta prijatelja) koje je uvatilo bez vozacke i samo ih pustilo...ovde u Splitu sve je vise ovakvih poput mene...16-18 god,željni motora a ne plaća im se M kategorija od suludo visokih 4t kn...pa di to ima??ko da idem polagat za jebeni tramvaj!?!
3alfa3:
--- Citat: Mislav RR - 30 Srpanj, 2008, 01:53:45 ---ko da idem polagat za jebeni tramvaj!?!
--- Kraj citata ---
To je besplatno, jer ti placa ZET (ako govorimo o Zagrebu) ;D
Mislav RR:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Srpanj, 2008, 01:55:55 ---
--- Citat: Mislav RR - 30 Srpanj, 2008, 01:53:45 ---ko da idem polagat za jebeni tramvaj!?!
--- Kraj citata ---
To je besplatno, jer ti placa ZET (ako govorimo o Zagrebu) ;D
--- Kraj citata ---
Mi sa pedeseticama nemamo smisla za humor :icon_biggrin: :icon_biggrin: :glasses9:
X-Thug:
--- Citat: Mislav RR - 30 Srpanj, 2008, 01:53:45 ---
--- Citat: SlowRider - 30 Srpanj, 2008, 00:16:32 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
koja je od 5-15t kn??ma da...imam sigurno 10 prijatelja(šta poznanika,šta prijatelja) koje je uvatilo bez vozacke i samo ih pustilo...ovde u Splitu sve je vise ovakvih poput mene...16-18 god,željni motora a ne plaća im se M kategorija od suludo visokih 4t kn...pa di to ima??ko da idem polagat za jebeni tramvaj!?!
--- Kraj citata ---
moga si se i predstavit al nema veze...pusti ti to sta je sve tvoje prijatelje pustilo
pustilo je i moje i neke vise puta al je zato mene naguzilo...tj nije jos al oce samo moran jos godinu dana otezat pa nece =)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju