Općenito > Propisi
Krsenje propisa
Nikon:
ali gilera 50ccm i 180ccm nemaju iste kocnice ;)
Genesis051:
Ma kakve te kočnice spopale ;D, ja se držim uvjerenja pok. Enza Ferraria... nismo tu zbog kočenja, nego vožnje :laughing7: ("pozivam" se na spomenutog, jer sam u par navrata čitao, da su ga inženjeri jedva uvjerili, da se počne ulagat u ispitivanje boljih kočnica i aerodinamike)
Riječ je o samom ponašanju (većim i manjim kotačima) po poprečnim neravninama, a i šahtima, koji nisu usklađeni sa razinom asfalta (a tih ne nedostaje ! )...
A i bilo bi tužno, da 50-ica, i jači modeli imaju isto snažne kočnice... ::) :icon_scratch: :icon_thumright:
Nikon:
to je istina sve.. al ako vozis normalno jaka klista te ukopaju, nema sanse da opletes ako si sposoban vozit :)
a za ponasanje .. jbg.. ko vozi sportaka na 12, 13 cola zna da ce mu nabit bubrige :)
R50X:
--- Citat: Genesis051 - 03 Listopad, 2007, 22:35:40 ---A i bilo bi tužno, da 50-ica, i jači modeli imaju isto snažne kočnice... ::) :icon_scratch: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Moja 50-ica ima 5 ks a 125-ica (koja ima istu šasiju kao i 50-ica) ima 14 ks ,razlika - nebo i zemlja a iste kocnice i onda meni neki usrani zakon na 13 colnim kotacima sa diskovima od 220mm naprijed i iza zabranjuje brzinu iznad 50 km/h
_kamikaze_:
Ej narode imam jedno pitanje,jucer sam isao sa burazom na trening...ide ispred nas neki lik sa runnerom i prolazi kraj plavog dize ruke sa volana skutera (valjda da zakopca jaknu) a police ga samo pogleda i okrenu glavu....
da li se to moze kazniti i kolika je kazna??? (mozda to samo kod nas u BiH ima da plavi ne j..e sta ko radi na skuteru samo neka je registr. i ima kacigu ili se varam???)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju