Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (28/80) > >>

Genesis051:

--- Citat: speedfight - 07 Srpanj, 2007, 20:57:00 ---...pazimo se radi sebe,ne zbog policije...

--- Kraj citata ---
E, to si dobro rek'o !!!
I jedino tako "opstaneš" živ u današnjem prometu...
Stalno ponavljam: ja bi već nekoliko puta bio mrtav, da je u moje vrijeme bilo toliko auta...  :toothy3:

black-rox:
Neznam ko je napravio taj glupi zakon da skuter mora ić 50km ali nije normalan.

Samo se vi vozite i nikome ne vjerujte na cesti.

Genesis051:

--- Citat: black-rox - 22 Rujan, 2007, 12:40:34 ---Neznam ko je napravio taj glupi zakon da skuter mora ić 50km ali nije normalan.

--- Kraj citata ---

Sa prvom tvrdnjom se slažem samo djelomično...
I TE KAKO JE NORMALAN !!!  Sa tako malim kotačima nije ni poželjno voziti više od (ajde, prihvaćam, i to mooožda) 70... i to van grada !!! U gradu ne bi nikom ni dozvolio preko 55...
Ali nije (taj isti)  normalan utoliko, što i aute nitko ne kontrolira, što voze preko 50 Km/h...
E, kako oni jure kroz grad, onda skuteraši sa mašinom 50 ccm, ispadaju zadnji glupani, a i da ne govorimo o ugrožavanju života zbog (obostranog) izguravanja...

Sa drugom tvrdnjom se slažem sasvim, potpuno, kompletno, i kako god se izrazio...  :icon_thumright:

R50X:

--- Citat: Genesis051 - 26 Rujan, 2007, 17:09:36 ---
--- Citat: black-rox - 22 Rujan, 2007, 12:40:34 ---Neznam ko je napravio taj glupi zakon da skuter mora ić 50km ali nije normalan.

--- Kraj citata ---

Sa prvom tvrdnjom se slažem samo djelomično...
I TE KAKO JE NORMALAN !!!  Sa tako malim kotačima nije ni poželjno voziti više od (ajde, prihvaćam, i to mooožda) 70... i to van grada !!! U gradu ne bi nikom ni dozvolio preko 55...
Ali nije (taj isti)  normalan utoliko, što i aute nitko ne kontrolira, što voze preko 50 Km/h...
E, kako oni jure kroz grad, onda skuteraši sa mašinom 50 ccm, ispadaju zadnji glupani, a i da ne govorimo o ugrožavanju života zbog (obostranog) izguravanja...

Sa drugom tvrdnjom se slažem sasvim, potpuno, kompletno, i kako god se izrazio...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nemaju sve 50-ice male kotace ,a po toj lozici onda ni 125-ice ne bi smjele preko 55 (70)

Genesis051:
Da... To imaš pravo !
Počev od "standarda": Vespe, pa recimo (što trenutno imam na pameti), Runnerice 180/200, sve su to karikarure od kotačića, a ipak "lože" preko 100 Km/h...
Ali "prometalo" sa velikim kotačima, može i podnositi, tj. "opraštati" greške vozača...  s takvim skuterom/(motorom) ćeš savladati neku neravninu na cesti, a, da bi na istom mjestu, sastavio sebe i skut sa asfaltom, da si došao sa nečim, što ima male kotače (npr. 12 ") kao Runner...
Jbt. vidio sam, kako se ponašao Runner na poprečnim valovima pred, npr. semafor (od kočenja autobusa), a kako mi se sad ponaša Aquila... jedva da osjetim...a prije sam se, u par navrata, borio za goli opstanak (sa Gilerom)..  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju