Općenito > Propisi
Krsenje propisa
Mr J:
sumnjam da ga moze kazniti za voznju bez ruku... treba pogledati u zakon...
charnel:
--- Citat: Mr J - 25 Travanj, 2008, 20:28:18 ---sumnjam da ga moze kazniti za voznju bez ruku... treba pogledati u zakon...
--- Kraj citata ---
mozda i moze ,opasna voznja koja ugrozava druge sudionike u prometu, kao i voznja na zadnjem kolu.
3alfa3:
--- Citat: Genesis051 - 03 Listopad, 2007, 22:35:40 ---Ma kakve te kočnice spopale ;D, ja se držim uvjerenja pok. Enza Ferraria... nismo tu zbog kočenja, nego vožnje :laughing7: ("pozivam" se na spomenutog, jer sam u par navrata čitao, da su ga inženjeri jedva uvjerili, da se počne ulagat u ispitivanje boljih kočnica i aerodinamike)
Riječ je o samom ponašanju (većim i manjim kotačima) po poprečnim neravninama, a i šahtima, koji nisu usklađeni sa razinom asfalta (a tih ne nedostaje ! )...
A i bilo bi tužno, da 50-ica, i jači modeli imaju isto snažne kočnice... ::) :icon_scratch: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Legendarna izjava:
Aerodinamika? Njome se bave oni koji ne znaju napraviti dobru mashinu. ;D
speed:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Travanj, 2008, 20:44:33 ---
--- Citat: Genesis051 - 03 Listopad, 2007, 22:35:40 ---Ma kakve te kočnice spopale ;D, ja se držim uvjerenja pok. Enza Ferraria... nismo tu zbog kočenja, nego vožnje :laughing7: ("pozivam" se na spomenutog, jer sam u par navrata čitao, da su ga inženjeri jedva uvjerili, da se počne ulagat u ispitivanje boljih kočnica i aerodinamike)
Riječ je o samom ponašanju (većim i manjim kotačima) po poprečnim neravninama, a i šahtima, koji nisu usklađeni sa razinom asfalta (a tih ne nedostaje ! )...
A i bilo bi tužno, da 50-ica, i jači modeli imaju isto snažne kočnice... ::) :icon_scratch: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Legendarna izjava:
Aerodinamika? Njome se bave oni koji ne znaju napraviti dobru mashinu. ;D
--- Kraj citata ---
Enzo je bio jedan od instinski ljudi koji vole automobile da osnuju svoju tvrtku i pocnu pobjedjivati na utrkama,i sam sam poklonik Scuderie Ferrari :toothy3:
Mr J:
ma svaka cast ljudima poput njega, forda, tesle, newtna, itd...
vrijeme je i potreba za takvim revolucionarnim ljudima jer je kriza sve veca a nitko se ne istice vec dugo... Mislimo da smo sve izumili ali mjesta za napredak je previse, samo trebaju genijalne ideje i genijalni ljudi! Mislim da smo se nekako sami ogranicili...
npr... koliko je galaksija u svemiru?! A mi do Marsa putujemo koliko dugo?! Preosjetljivi smo i ranjivi, transport nam je primitivan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju