Općenito > Propisi

Krsenje propisa

<< < (3/80) > >>

...VULIN...:
meni najviše neide u glavu, to što koliko znan ovaj zakon za <50km/h, nevrijedi za apn-ca a npr za neku gileru runner novu ili apriliu sr factory itd. da ne nabrajan više, vrijedi, a kočnice, ovjes, sigurnost i sve to skupa zajedno nebo i zemlja ::)

AeRRox:
U vecini slucajeva krsim zakon jer su mi takvi uvjeti. Sto cu ja raditi kada imam ravnicu od nekoliko km u kojoj je intezitet prometa jako slab. Ici 50km/h?  Only 80+...

U gradu idem koliko i svi drugi, u naselju oko 30... inace planiram rute, najbrza, najkraca, najduza ( kada izbjegavam pol. patrole ).

Tek sam sada shvatio koliko je opasna voznja po gradu, jer se naviknes na brzu voznju i to ne osjetis u gradu...

Punisher:

--- Citat: AeRRox - 07 Ožujak, 2007, 20:31:29 ---U vecini slucajeva krsim zakon jer su mi takvi uvjeti. Sto cu ja raditi kada imam ravnicu od nekoliko km u kojoj je intezitet prometa jako slab. Ici 50km/h?  Only 80+...

U gradu idem koliko i svi drugi, u naselju oko 30... inace planiram rute, najbrza, najkraca, najduza ( kada izbjegavam pol. patrole ).

Tek sam sada shvatio koliko je opasna voznja po gradu, jer se naviknes na brzu voznju i to ne osjetis u gradu...

--- Kraj citata ---
To si dobro rekao. Kad sam tek dobio skut i 40km/h mi je bilo WOW, a sad niti ne primjetim a već idem 65  :toothy10:

StreetRunner:
ma triba bit iskren,ja kršin sve i boli me ku***.Samo svojin pi*dar*** ne bi tribalo ugrožavat druge

IZd:
Nekako mi ne ide zajedno kršenje propisa i NEugrožavanje drugih :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju