Općenito > Propisi
Krsenje propisa
...VULIN...:
--- Citat: StreetRunner - 08 Ožujak, 2007, 19:21:32 ---ma triba bit iskren,ja kršin sve i boli me ku***.Samo svojin pi*dar*** ne bi tribalo ugrožavat druge
--- Kraj citata ---
tako i ja, a tu kodmene do sad san vozija po ravnome koliko ide, po zavoju koliko gume dopuštaju i tako, ali kad bi svojon vožnjon moga nekoga satrati ili tako nešto, kad vidin dicu ili ljude na cesti usporin i eto :icon_thumright:
IZd:
Ne ide brzina i pažnja nikako zajedno :toothy3: :toothy3:
...VULIN...:
--- Citat: IZd - 09 Ožujak, 2007, 23:03:59 ---Ne ide brzina i pažnja nikako zajedno :toothy3: :toothy3:
--- Kraj citata ---
ide ide, ja često kad iden brzo upadan u manje neprilika nego kad se sporo vozikam, jer san cili usredotočen, koncentriran i tako, a kad iden tako polako mislin na sasvin nešto 100-to i nerazmišljan o vožnji, pa me tako dosta puta zamalo auto skupilo :icon_thumright: :toothy9:
Dino:
A jeste li ikada vozili liti po magistrali 50km/h,kad su najveće gužve.Meni se to dogodilo na prijateljevom nrg-u dok je još bio novi i imao blokadu,ulazim ja u zavoj,kad bus me pretiče s vanjske strane i sve mi se više približava i "gura" me s ceste.I onda ti poštuj zakon i vozi 50
Punisher:
Vjeruj mi znam kako ti je. Ja sam par dana vozio s blokadom dok sam išao i sređivao sve da idem na tehnički... ono skuter cvili a iza tebe u razmaku mikromilimetra te 'guze' auti - prožderali bi te, a za izgurivanje sa ceste da i ne govorim.
I još kakva je gužva samo moliš da se netko ne počne zajebavati jer prvo ti naje**š.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju