Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
zoki_NRG:
Ulovili me nakon sta sam kupio motor 1 tjedan, znaci prije nekih par tjedana, ja izlazio iz jednosmjerne, motor je imao oko 600 km napravljeno i sad meni zvoni mob, vadim ja to, javim se preko razglasa, evo ti murjak ide po glavnoj cesti i skrene lijevo u drugu ulicu i pogleda me, ja probljedio brzo mob u djep a on stane i pokaze mi rukom da dodem, ja se brzo okrnem, da vidim dali se mogu okrenut pa da mu nekako sturnem, bio na beverlyu, ja gledam iza napred iza naprijed, a on u mene, krenem lagano naprijed prema njemu, i gledam kuda bi, ali imam blokadu, ulovit ce me pa ce srat ovo ono, i ja jebes ti sve dodem ja do njega, i on mene, sta je neda ti se natjeravat samnom, ja nemu, budala reko, jos kad bi mi i iso nesto mozda i bi, ali u zayebanciji, a u sebi mrtav ozbiljan, i sad on mene pita prometnu, vozacku, i nes mi gleda prednji kraj zbog dioda, a vozacke nemam, a on poceo tamo smijat se ko lud, i sad on mene pita osobnu, dam ja to njemu, a nikako se izvuc, ja poceo pucat patke da idem na vozacki, a jos se nisam ni bio upiso, i nes muljam, da sam samo uzeo djir, da mi doma neznaju, da imam blokade i da sam iso do frenda pokazat, i on meni da kontakt na mom motoru i vidi tamo ima napravljeno ja mislim bilo je 640 km, i pita, ovo si ti vozio, ja iz topa ne ne, to stari vozio, neda on meni, ali ne popusta, i dode jadna skica, poznanik, i kaze murjak meni kao nes, ako ti je prvvi prekrsaj nista neces dobit, a poznanik, pred murjakom, daj ajde samo seru, tako i meni zbog auta, pa imam zabranu 2 godine, i kaze pred murjakom, sta si budalo stao, da sam ja bio sa svojim apnom, brzo u sumu, pa neka on zamnom, murjak gleda wtf, reko mi je dobiit ces cestitku doma, sada guraj motor pred menom, da te ne vidim, ae bok, ja pali pilu i proso gore, i taman jos dvojica u suprotnom smjeru na gileri i jos jednom bez kaciga, vozackih, jedan nije ni regisitrio, i njih ne ulovi
S.W.A.T.:
hehe...kad si vec spomeno diode moram i ja postati ;D
idemo ja i blacknaranča dir juce...
i idemo gradom, vozamo se, nigdi policije...a ja imam diode naprid ka sta ja na slici od zoki_NRG jer imam sf2 pa u ona dva fara prazna sam stavio...plave...i doli ispod isto...3 jedna iza druge i super izgleda po mraku...i na prekidac su...
i tako mi idemo...kad odjednom ide nama pandur na onoj velikoj hondi nama ususret al nemos ti skuziti po mraku u prometu...i kad je dosa na 20m od nas skuzi on nas i mi njega...on uspori i ja skuzim da se pocea okretati za nama...i ja brzo po prekidacima...ugasim i jedna i druga...i nastavim ja dalje...a blacknaranča skrene na jedno parkiraliste (nasuprot lipotice(za zadrane)) i tamo se (kako sam posli vidia sakrio) a pandur nastavi zamnom...i nista...ja vozim i zaustavim se (tj popnem se na trotuar na jednoj autobusnoj stanici) i zaustavim se...i on do mene...skida kacigu i govori..." di je drugi"...ja ga gledam..."a neznam, valjda skrenija negdi"...a on meni..."ajde govori ili cu ti pisati sve sta mogu"...a ja..."a pisite, sta cu vam ja...ja neznam"...a on "kako se zove"...a ja "pa sad...znate da vam nemogu reci"...a on "aj ga zovi"...(a blacknaranča nema mob...zacudo stvarno)...i ja njemu "a nema mob...to stvarno"...a on "aj govori vise il ti sve pisem"...(a ja imam vozacku :o ) a ja njemu " a cujte...pistite...ja vam imam vozacku, registraciju, kacigu...a sad ako nadete nesto vi pisite"...a on meni..."je je imas..." a ja pocea vaditi...a govori on "aj aj dobro...al reci mu da poskida ona plava svjetla ili cu mu ih ja poskidati i ice na izvanredni tehnicki"...a ja usebi umirem od smjeha...i govorim " ocu ocu...nema beda"...i on stavi kacigu...okrene se i krene natrag i stane na semafor...usput dode i drugi pandur na motoru i stane iza njega...a ja lipo iza njih...haha...i nabijam gas... :toothy12: i krenu oni...ja zanjima...oni (postujuci zakon o ogranicenju od 50km/h) odjere na motorima loveci jedan drugog sa nekih 120km/h na ravnici...ja malo usporim da vidim da su se udaljili i skrenem na parking kod ovoga...a ovaj se trese (al imate razumjevanja...ipak je to bio njegov skoro prvi kontakt sa nasim dragim plavim andelima) i sve mu velim...
uglavnom...najsmjesnija stvar...osim sta se ovaj sreckovic uspia sakriti je to da je "pametni" pandur mojih 5 lipih plavih neonki pripisao njemu...a on jadan ni kriv ni duzan....
BUAHAHAHAHA :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :laughing7:
hahahahahaha...
uglavnom...bija mi je fora razgovor... :laughing7: :headbang: :hello:
Cole#2:
E već po ure ja čitam ove nezgode sa policajcima...
Sada slušajte ovo:
U mome kvartu (Novi Bokanjac za Zadrane) sidim na motoru sa nekolicinom prijatelja... I dođe meni jedan od tih prijatelja da počmem paliti gume. I ja budaletina upalio motor, a kaciga mi u ruci i prednja kočnica i daj gas... Digla se prašina pošto je blizu bio pjesak i ja lipo okrenem pogled i vidim ŠKODU OCTAVIU a na krovu rotacijska svitla ali ugašena... Ja kada sam ih vidija samo po gasu u malu mračnu uličicu moga sam im pobiči ali ko zna kakve bi probleme tada imao, samo sam parkirao sa strane i skinuo se sa motora... Došli oni polako prakirali ispred mene i izašli iz auta. Ja njima dobra večer bla bla, nemoj ti molim vas pisati ništa jer se samo ovdi po kvartu vozikam, zna mi mater i zna mi čača... I kada sam reka da mi se čača preziva Šoša malo je prominija ton i nastavija pričati samnom da kako se ja zovem i tako... Pitao me je samo Prometnu i ja mu je dao... Kaže on: OK ajde vozi taj MOPEDIĆ doma i samo polako... Ja mu se lipo zahvalim dam čoviku ruku (čvrsto mu je stisnem) upalim mali mopedić haha i krenem svirnem im i odem na igralište malo gledati turnir... Ja idem doma oni prolaze, samo sam im svirnuo a oni pozravili i to je to...
Ali samo da znate da sam se cili tresa kada sam priča sa njima sve do onog trenutka kada sam im reka ime moga čače... siguro je znao moga čalu pa me pustio.....
Eto to je to za sada... Najbliži susret
X-Thug:
prvi susret mi je bia kad san in pobiga...ne frendovon runneru san napravia cajku okrenia se njima isprid nosa...uletia u dvoriste od zgrade i parkira ga sastrane,jednom sam pritica iza sukosana neki đip u okuki i taman pandur sa plaze izlazi...sva srica nisu zamnom isli...zaustavili su me kad san isa sa plaze sve lipo sa njima prica i tako to...sve san ima osin vozacke i nisan dobia ni papiric ni kaznu ni poziv za sud...posli toga san upisa A.Š. :laughing7:
BlackNaranča:
haha S.W.A.T. a ima san srece jer neman vozacku i blokade neman a sigurno bi nas slali na izvanredni tehnicki jer da ustanovi tko ima diode :D
samo kako nije skuzia di sam ja nesta? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju