Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
S.W.A.T.:
a cujes...nebi nas slali jer ako bi nas obadvoje uvatija...i pita ko ima diode...a mi nebi rekli...i da onda kaze ajde idemo na izvanredni tehnicki...ja bi reka...jer nema smisla da stradas radi mene...i to se zove postenje...jer nebi bilo fer da neko nastrada a da sam ja kriv...a to se ocekuje od svih nas...samo ima ljudi koji su kukavice...pa kad im pandur samo malo priprjeti odma sve izda...al eto...nadam se samo da takvin nema u nasem timu... :dontknow:
a tebe nije skuzia jer je bio mrak...a ti si odma skrenio...a on dok se okreta je mora gledati i paziti na aute iz oba smjera...
al fakat ne kuzim kako nije skuzio...jer nemas di nego tamo...jedino sta kad je mene vidio kako nastavljam mozda nije ni razmislja...a kad se sjetio da ima jos jedan mu je bilo kasno da se vraca jer je mozda mislio da si vec osa ca prema maloj posti...ko zna... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
gun_rider:
Kad si tu kod paljenja guma...prije jedno tjedan dana šta san ja napravia... :laughing7:
Na stinicama kod konzuma vozali se ja i prijatelj, i još je jedan bia tu sa strane dok smo se mi zajebavali...a pripizdina teška tamo na stinicama u onu uru, nema nikog. I uvatija se on ložit gume...aj meni bilo dosadno pa sta i ja iza njega i kontan užgat ću je do daske, sutra stavljan novu. I nakon 20-ak sekundi od ode ća...a ja nisan niti obraća pozornost i nastavija...to bilo nasrid ceste, kaciga oko ruke, ja nagnut put dole kako san motor pritisnija, dolazi auto a ja ga ne jeben 2%...i auto se parkira kraj mene...ja ga i dalje ne jeben 2%...i tako ja ložin sigurno jedno minut dok je on staja kraj mene...već se sve dimi naokolo, ja uživljen...lagano dižen pogled već mi pun k**ra* toga šta stoji i vidin neko bilo auto...dižen još malo pogled vidin i plavo po autu...već mi pa mrak na oči...kraj mene 3 pandura pucaju od smjeha...a ja ono bloka.
Neman vozačku, motor nije registriran, nema ni tablicu, ništa, ni kacigu na glavi nisan ima...počeli oni mene pitat prometnu, ja neman, dajen mu neke papire, račun, stara polica osiguranja...motor nije ni na mene prepisan...pita on mene čiji je motor, kažen ja prijateljev...on meni da ga zoven a ja da neman love na mobitelu i pokazujen mu...pa me pita kako san doša do ovde ako mu već govorin da se nisan nigdi vozia...kažen ja bia motor tu parkiran 20 metara dalje ja samo ključeve užica...kad dolazi i marica sasvim slučajno...unutra još 3-4 pandura...pa onda samo ispituju...kažu trpamo motor u kombi a ti sa njima ideš u postaju...a ja složia facu samo šta se ne rasplačen, pravia se prava pičkica...neke priče ujac lani pa s motora osta invalid, mater kad bi mi čula da san bia na motoru dobila bi slom živaca iovako je u lošem stanju, bolesna, teška situacija doma bla bla...da skratin nakraju niti su mi pisali prijavu, niti zapljenili motor niti su me priveli. Ali brate tih po ure pilanja...ono :laughing7:
Nikon:
ma ovo su sve djecje sheme
nesmin ja pricat vamo sta se radi jel ce van lockat temu opet :icon_biggrin:
black-rox:
Neću ni ja ništa pričat jer će vam opet zaključat temu.
R50X:
Nedavno sam sestru (ona bez kacige) vozio na skutu, dodem do raskrizja (10 metara od raskrizja je policijska stanica ;D) i posto sam na sporednoj cesti ja stojim i cekam da se ukljucim u promet kad ono sa glavne ceste dolazi štrumf u octaviji sa glavne ceste i stane nasred zebre,spusti prozor i pita me " mislis li da je uredu da se vozi bez kacige " a ja mu odgovorim " mislim da nije uredu ali eto morao sam ..." i tako mi stojimo na zebri zakrcili kompletan promet,on gleda mene ja njega,nitko ni riječi i nakon pola minute kaze mi "vozi" ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju