Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (75/75)

Reponja:

--- Citat: Darky - 22 Studeni, 2010, 21:03:59 ---Meni dosla 3 puta murija kuci stari se pravio glup jednom mi dolsi provjerit jel mi skut radi (jer su me prijavili nekih 15 puta susjedi)
skut nije imo goriva napravio nekih 1800 km bez rege bez papira bez blokada zasad sam miran  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Ajmo nazad u osnovnu! Koristi interpunkcijske znakove. Ne moraš pisati poeziju u prozi i o bitku nebitka i batka, ali daj da se barem zna gdje je kraj a gdje početak...

Da ne skrećem s teme, pred par dana sam dobio još jednu čestitku od plavaca. Nije bogznašto (500kn), ali nije baš ni malo. Oni rade svoj posao, ja svoj... Nije bilo skuterom.

assimilator:
pa imao sam više slucaja 3 vrste s policijom naravno oni u škodi ja na skuteru , hvatanje pod rotacijom itd itd , rjesenje je jednostavno ako si u gradu das gas što vise skuter ide i ides ulicama gdje oni ne mogu , i tako im pobjegnes , s tim ako su ti blizu , pobjegni (kroz park preko stepenica ako treba ) , parkiraj skuter , baci kacigu , jaknu sve u PČM i nastavi lagano pjehe ....a ako ih vidis u čeki s radarom na magistrali il stani il okreci skuter punim i bjezi .... s tim da ce te hvatat zato obavi brzinsko skrivanje i nadi alibi kod frenda , ako ti dodu kuci da on potvrdi da si bio skupa s njim .. PS. ove radnje obavit samo ako ti skuter ide brze od 50 kmh i naravno ako si se prije sjetio zaprljati blatom registraciju ... (jer svako sakrivanje registracije je kazna ) ... i naravno nemojte da vam to prijede u naviku , jer nakom obicnih patrolaca s ceste , prijelazite krimovcima pod istragu ......( sve gore navedene radnje su istinite a likovi su samo dio mašte jednog skuterasa )

filiplatinovicz:
mislim da bi se na ovim stranicama trebalo promovirati zakonito, a ne nezakonito ponašanje...
ako je sve po propisima, nema potrebe ni za bježanjem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju