Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
aeroman:
E danas me zaustavi murijak i ja mu sve dam osim vozačke jer ju nemam.Dakle uzeo prometnu i moju osobnu i piše neka sranja u svoju bilježnicu:Motor nije bio moj,Dakle:Hoću ja dobit poziv za sud ako nisam dobio kaznu?Ako hoću jer dobivam samo ja poziv ili i onaj čiji je motor?On mi je samo reko da će mi doći poštom,i jer ja moram ići na sud ako platim kaznu?Al kako da je platim kad nemam kaznu?I ak neko zna kolka je kazna samo za upravljanje bez vozačke.Vidim da su neki imali iskustava s tim pa da mi kažu iz prve ruke.
mrcina:
dobit češ uplatnicu za kaznu + sudski trošak
Punisher:
--- Citat: aeroman - 27 Kolovoz, 2007, 23:08:22 ---E danas me zaustavi murijak i ja mu sve dam osim vozačke jer ju nemam.Dakle uzeo prometnu i moju osobnu i piše neka sranja u svoju bilježnicu:Motor nije bio moj,Dakle:Hoću ja dobit poziv za sud ako nisam dobio kaznu?Ako hoću jer dobivam samo ja poziv ili i onaj čiji je motor?On mi je samo reko da će mi doći poštom,i jer ja moram ići na sud ako platim kaznu?Al kako da je platim kad nemam kaznu?I ak neko zna kolka je kazna samo za upravljanje bez vozačke.Vidim da su neki imali iskustava s tim pa da mi kažu iz prve ruke.
--- Kraj citata ---
Dobit će poziv na sud ili kaznu i osoba čiji je skuter, jer ona ne smije davati vozilo osobi koja nema položen vozački ispit.
Damir 2T:
--- Citat: filiplatinovicz - 07 Ožujak, 2007, 00:09:07 ---
--- Citat: IZd - 06 Ožujak, 2007, 23:25:01 ---Zaustavim se i uljudno razgovaram, bez povisˇenih tonova i bez bilo kakvih napada na policajce, sˇto mi na kraju najcˇesˇc´e donese plus.
--- Kraj citata ---
ja isto tako... nastojim biti poput debilnog djeteta, kada sam nesto "kriv" i obicno upali. primjertio sam da policajci vole preuzeti "roditeljsku" ulogu i na kraju se od represivnih otaca pretvaraju u zvocave majcice... istina, mladji znaju biti i autisticni! Na svaki nacin, zbunjenost, cudjenje i blebetanje najbolje pali...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :laughing7: a kaj se mladih tice najbolje je sutit i otic do onog starijeg gospona koji sjedi u autu :icon_thumright: :laughing3:
gun_rider:
Da vas pitan nešto u vezi onih opomena...
Još neman 18 i nemogu mi pisat nikakve kazne, samo prijave nekakve, opomene, štajaznan. To valjda dođe doma i moran sa starcima otić na policiju potpisat to.
Koliko tih prijava uopće dođe doma? U raspodnu od zadnja 2 miseca iman ih dosta...taman da je i tilo nije moglo još stić...oće li stić uopće?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju