Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
P.A.L.A.C:
zato fino naturpijat 70ccm (high-end) ili sp-172 tuned, pa nek vijaju ako oce :toothy10: :toothy10:
pitaNS:
kod nas još uvek nema propisa o kaznama za van serijske scootere, to što vi pričate vođenje na tehničke i to...Samo za kacigu kenjaju opasno, ima jedan u gradu pandur na bmw-u koji je lud, video sam ga da juri neke par puta...već mi je napisao jednu kaznu za kacigu (3000 din-40 eur) i nisam je ni platio... :icon_biggrin: niti ću
speed:
--- Citat: pitaNS - 07 Kolovoz, 2007, 00:10:08 ---kod nas još uvek nema propisa o kaznama za van serijske scootere, to što vi pričate vođenje na tehničke i to...Samo za kacigu kenjaju opasno, ima jedan u gradu pandur na bmw-u koji je lud, video sam ga da juri neke par puta...već mi je napisao jednu kaznu za kacigu (3000 din-40 eur) i nisam je ni platio... :icon_biggrin: niti ću
--- Kraj citata ---
e da je tako kod nas,mislim bilo je prije par godina,doc ce i kod vas ovakav zakon :toothy3:
S.W.A.T.:
ja sam prije godinu dana polozio...i sad imam A1 kategoriju...
al dok jos nisam ima vozacku jednom me zaustavio...
isli ja i frend do skole na neku utakmicu gledat...i tamo ih nikad nema(mislim na pandure na motoru)...i idemo mi glavnom...kad odjednom vidim ja njega (pandura) kako stoji i ceka da se sa sporedne ukljuci u ovu glavnu na kojoj sam ja...
problem je bio sto bas taj put...nekih 6mj. nakon sto sam kupio motor nisam PO PRVI PUT nosio kacigu...
i nakon 100m je bila skola...i ja se parkiram...sidemo ja i frend sa motora...kad on dode sa motorom do nas...i pocene...
"molim prometnu i vozacku ako imas"...lalala...blablabla...itd...prometnu mu dam...al vozacku nisam jos imal...pa je poceo srati...a frend se trese...pandur ga pita..."sta je tebi"...a ovaj...(fora je sto inace muca)...mu poce..."mmmmmmmmaaaaaa...nnnnnnnnniisssssssssttttaaaa"...ja sam skoro puka od smjeha...al frend supak se izvuka jer je odseta u tom mnostu likova sto su se okupili...(jer je bilo ispred skole :toothy9:)pa nije dobio kaznu za voznju bez kacige...
ja sam ljepo dobia poziv na sud...i tamo me naravno pustila...jer sam do tad vec bio polozio...
ah...
a i nedavno me zaustavio...al nisam ja vozio...nege jedan drugi lik...vizio moj motor...bez kacige...a ja bio suvozac...i ko da sam ima osjecaj ja stavim kacigu...i dode on do nas...(pandur na motoru naravno!!!!)i da nam znak da se zaustavimo...i stane on...i poceo opet ko i onaj sto je mene zaustavio...al mene nije bilo briga...kad je meni sve bilo u redu...haha :laughing7: i kad mu je napisa zuti papiric...onda smo poceli pricati...i pricali smo 15min...bilo je fora...pandur ima R1 doma...i bas je otkacen...
to dokazuje da ima pokvarenih...kao onaj koj je mene zaustavio bez vozacke(nije stvar u kazni nego u njegovom nastupu i stavu o nama mladim skuterasima)
i kao ovaj koj je zaustavio ovog lika a ja sam bio suvozac(bia je uljudan, napisa je kaznu, al je ljepo sve objasnio...nije se pravio pametan...rekao je da razumije mlade...i da im ne zamjera, ali da inzistira da nosimo kacige...i da je to jedini razlog zasto on osobno zaustavlja...kaze da i kad vidi da je neko mlad i misli da nema vozacku al vidi da nosi kacigu da ga nezaustavlja...takve pandure jako cijenim i volio bi da ih ima vise...) :icon_thumright: :frajer:
S.W.A.T. over and out :hello:
Dino:
..lol.. jel to kad je tebe i Tadina zaustavio ispred škole ;D ,ti voziš onog crveno sivog sf-a,jel tako??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju