Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (17/75) > >>

MARINO:
hahahaaaaaaa  :laughing7: :laughing7:....koji lol...
Inace po propisu kad murjak na motoru vozi pored tebe(ti si također na motoru) i upozorava te da stanes,ako ne stanes nakon treceg puta ima te pravo sutnut nogom... :laughing7: tj oborit sa motora

aeroman:
Smiješna je cijela policija!Mamu im ja hebem!kad sam se sa njima prepiro nema koju kaznu nisam dobio!Al najjača mi bila:"vrijeđanje službene osobe"A ja sam mu samo reko:"Nemoj mi se unosit u Facu!"Ako naletiš na glupana nema ti pomoći...

..::IVKULJA::..:
ma boli me kabal,imam takve veze da on moze pisati stagod oce...a sad kad dobijem vozacku za auto,ako me budu prcali za voznju poslje 23h s time da imam 2 god vozackog iskustva,procu 10 puta pored njih pa nek pise 10 kazni ako oce...stvarno takvih supaka nema nigdje osim u RH

djile:
ljudi kod nas u travniku sve normalno sa policajcima i puste te.. a ima glupih policajaca..jednom im pobegnem i oni me lbg uhvate sta cu bjezat po magistrali :toothy12: i pitaju ime prezime ja im oboe slazem..i sad mi pricamo nesto on me opet pita kako se zovem i a se zaj**** i kazem pravo ime iii stas budala nije ni skuzio nikad mi od toga prijava kuci nije dosla sto je very good :headbang:

corky:
ma djeca ja sam da ova policija postane milicija pa da djeca tajkuna i radnika imaju ista prava i dužnosti ,a policija je uvjek u pravu.......lijepo je zajebavti i a kad ti opale trisku onda se pozivate na zakon.. majmun tata mu kupi BMW i motor i sad je on bog ubije poštenu djecu i svi se čude...radite sranja onda se čudite kako se ponašaju prema Vama... U moje vrijeme zajebavanje policajca i omalovažavanje istog imao je trajne posljedice...isto tako ako si uredan niko te nije zajebava od iste

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju