Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (16/75) > >>

ivanm:
u Zagrebu  je drukčije neg u dalmaciji ili npr. u hercegovini..
moraš bit fin i ne radit krupne svinjarije..
sitne prekršaje da, ali bit bezobrazan i radit teške prekršaje, to ne..
ne svađati se s policijom, jer su oni svi došli sa sela u veliki grad i sad su policajci, zakon su, poštuj ih to je njihov kompleks..
kad kažeš, oprostite, neću više, ili joooj, tak nešto, onda oni vide da si se ponizio pa te puste..
a ne ko moj kolega, on se s njima svadi, *ebe im mater, pa ga gone, pišu mu kazne, bio je čak u buksi preko noći!!
za što, da pokažeš kak se rođeni purger sramoti?
nikada..

X-Thug:

--- Citat: ivanm - 21 Srpanj, 2007, 17:50:58 ---u Zagrebu  je drukčije neg u dalmaciji ili npr. u hercegovini..
moraš bit fin i ne radit krupne svinjarije..
sitne prekršaje da, ali bit bezobrazan i radit teške prekršaje, to ne..
ne svađati se s policijom, jer su oni svi došli sa sela u veliki grad i sad su policajci, zakon su, poštuj ih to je njihov kompleks..
kad kažeš, oprostite, neću više, ili joooj, tak nešto, onda oni vide da si se ponizio pa te puste..
a ne ko moj kolega, on se s njima svadi, *ebe im mater, pa ga gone, pišu mu kazne, bio je čak u buksi preko noći!!
za što, da pokažeš kak se rođeni purger sramoti?
nikada..

--- Kraj citata ---
nebi reka da ima puno razlike...sve ti zavisi na kakvoga naletiš i kakav mu je dan...

robert:
evo moje price:
drugi dan da imam uopce skuter!
policija me zaustavi na gorickoj cesti kod buzina i pita:
JESTE PILI?
ja mu odgovaram iskreno: jesam popio 2 piva!
on me gleda kao da je vidio papu na skateboardu i kaze nemojte me zajebavati!
ja njemu ako zelite dajte alkotest ili kako se to ovdje u hrvatskoj zove!
on meni dajte prometnu i vozacku!
ja mu dam papire i onda nastaje pravi cirkus!
vratio sam se iz njemacke prije 6 mjeseci i dozvolu jos nisam preveo a on kao da je vidio bibliju na kinezkom prevedenu pita sto je to!
ja mu prevedem sve sto je htio znati a on kaze ok vozi dalje!
2 sata kasnije vidim tog istog policajca u njegovom autu u odri kod zir-marketinga kako spava kao usred noci!
sada moje pitanje.
jasno mi je da alkohol i auto, skuter itd... neidu skupa ali ko daje njemu pravo kao policajcu da spava na poslu?

Nikon:
haha hrvatska policija... sta se cudis  :toothy9:

..::IVKULJA::..:
eo prije 5 min sam imao bliski susret,oso sestru odvest kod frendice,i napravio jedan djir po gradu,zazvoni mi telefon i ja da se javim nisam ni gledao murjak istrci pred mene sa palicom,ja nisam stigo ukocit i prodjem a on me pokusa gurnit sa motora!!!!!seljak,jel ima on to pravo ili je samo vidio u americkim filmovima???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju