Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (15/75) > >>

Punisher:

--- Citat: Mr J - 20 Srpanj, 2007, 09:10:10 ---Treba voziti ispravan motor sa odgovarajucom opremom postivajuci znakove u prometu... Ako ces bjezati policiji dovodis u opasnost i sebe i druge sudionike u prometu...  + sto si uvijek u strahu gdje vreba policija...

Bjezati policajcu na enduru ili bmw-u je izuzetno tesko i nebih to nikome preporucio osim ako lik nije na R-u i nalazi se na autoputu, i tada je to glava u torbi ali je nesto sigurnije, mada nisam za nikakvo bjezanje policiji...

Lijepo postuj zakon i bit ce sigurnije i za tebe i za ostale!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Signature  ;D

..::IVKULJA::..:
zareko sam se da necu stavit retrovizore i tocka...to je nesto najruznije sto se moze vidit na skuteru

enigma:
čuj, retrovizori ne služe za izložbu...misliš da nemaju svrhu?

--- Citat: Mr J - 20 Srpanj, 2007, 09:10:10 ---Treba voziti ispravan motor sa odgovarajucom opremom postivajuci znakove u prometu...

Lijepo postuj zakon i bit ce sigurnije i za tebe i za ostale!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

evo ovo je lijepo rečeno :icon_thumright:

aco stunter_50:
ističe mi rega a para nemam za regu i sada je skidam i vozim se bez nje a kod nas svi biježe muriji jel niko nema vozačku a nas par imaju na piku jel mi kao divljamao i ometamo red i mir u gradu idioti imamo pistu i nedaju nam da pravimo gluposti na napustenoj pisti i to van grada stavili čuvara nekog samo da mi nedolazimo

..::IVKULJA::..:
gle imao sam retrovizor i od vibracija se ogledao treslo tak da svejedno nisam nista vidio;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju