Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (61/75) > >>

mrcina:
možeš

Galjego:

--- Citat: mrcina - 23 Srpanj, 2008, 05:56:27 ---možeš

--- Kraj citata ---
on nemože niš, mogu oni :icon_biggrin:

vktr:
kolko je kazna za kacigu, ajde mogu bit sretan, da su me zaustavili bilo bi veselo, nisam prometnu imo kod sebe, vozačku nemam opće, kaciga naravno a možda sam i nešto krivo vozio jer sam se glupirao  :toothy12:

A jednom prije na bivšoj apriliji onak kad sam vidio murjaka u autu pobjego sam u parkić od škole, i došo on do nas( ja i frend) i počne nam pričat kako ne moramo bježat, sve u redu, samo da imamo kacige( a imali smo)  a nisam imo naravno ni onda vozačku, a i motor je bio kršina totalna hahaha. i onak smo mi sjedili na klupici još kao da niš nije bilo i on vidi onak nekakva vrećica od duhana zagurana između letvi u klupici, i pita on kaj je to, mi nikad prije nismo vidili, on: trava, jeli?  :toothy12: I niš sve je bilo ok.
Valjda je došo da  nas upozna, novi motor u selu( novi stari motor, kršina do jaja  :toothy9:, al imalo je kit 70cc vuklo je 95, a koji šus je imo, is, baca te na zadnji sam tak, nažalost poslje je krepalo, i dao sam ciganim nek voze na otpad za krupno železo :toothy3:)

3alfa3:

--- Citat: vktr - 23 Srpanj, 2008, 11:19:25 ---kolko je kazna za kacigu, ajde mogu bit sretan, da su me zaustavili bilo bi veselo, nisam prometnu imo kod sebe, vozačku nemam opće, kaciga naravno a možda sam i nešto krivo vozio jer sam se glupirao  :toothy12:

--- Kraj citata ---

kaciga - 1000
ne imanje prometne kod sebe - (vjerojatno) 300-tinjak kuna
upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje - 5.000-15.000 kuna

Uzitak biti nezaustavljen - neprocjenjivo. Za sve ostalo, tu je Mastercard

vktr:
Iss, mogu bit sretan ako završim samo sa 1000kn, više se opće ne vozim dok ne položim, al možda niš ne bude , jer zake me ne bi zaustavili onak, mogli su blicnut, sirenu onak jednom zapalit, rotirku nešto, ali ništa  :toothy10: možda su baš u tom trenutku bili zauzeti nečim drugim pa nisu opće vidjeli  :dontknow:  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju