Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (62/75) > >>

stark1:

--- Citat: vktr - 23 Srpanj, 2008, 01:21:04 ---A napokon pročito svih 20str :toothy3: jučer se ja vozao malo bez kacige i prošao pokraj pandura koji su se smjestili u golfiću na ulazu u školu i nisu dali nikakve znakove da stanem, i kako sam se udaljavao okrenuo zadnji kraj njima vrlo lako su mogli vidjeti regu, kaj sad jel mogu oni kaj pisati ako me nisu zaustavili ni ništa?

--- Kraj citata ---
lol,naravno da nemogu

Galjego:

--- Citat: gigo_sf2 - 23 Srpanj, 2008, 12:51:26 ---
--- Citat: vktr - 23 Srpanj, 2008, 01:21:04 ---A napokon pročito svih 20str :toothy3: jučer se ja vozao malo bez kacige i prošao pokraj pandura koji su se smjestili u golfiću na ulazu u školu i nisu dali nikakve znakove da stanem, i kako sam se udaljavao okrenuo zadnji kraj njima vrlo lako su mogli vidjeti regu, kaj sad jel mogu oni kaj pisati ako me nisu zaustavili ni ništa?

--- Kraj citata ---
lol,naravno da nemogu

--- Kraj citata ---

:laughing3: :laughing3: :laughing3:

MOGU!!!

vktr:
OK javim ak stigne nešto u roku godinu dana  :toothy12:

MaLi_OdvALjivAc:
Uhvatili me juce da sam vozio 105km/h autom, a dozvoljeno je 60! Duvao, naduvao 0,33 iako sam popio 5piva... E sad, uzeo mi je sve podatke i zapisao ali mi nije dao nikakav papir niti prijavu, nista, samo mi je reko da ce mi doci od sudije za prekrsaje poziv i to je to, kazna od 5 000 do 25 000 

Zanima me dal treba da mi da kao prijavu, neki papir da sam napravio preksaj ili nista?? Da li ce mi uopste nesto stici?

mrcina:
čekaj nije ti dao zapisnik sa puhanja.

velika greška nečeš dobiti kaznu za vožnju pod pijanim stanjem.

kazna če ti biti samo za prebrzu  vožnju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju