Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (60/75) > >>

Galjego:
Ok, hvala alfa...

Btw. ono za dugo neregan skut, meni je skut bio neregan punih 6 godina, došao na teh. prošle godine, poslala me u policiju na odjavu, ja otišao na drugi teh. servis i čovjek me pustio.
A kazna nije došla u tih 6 godina.

Ma taman 2 dana prije istekla rega neg su me tapali.

mrcina:
ha čuj čist ok pristup i od tebe sve ostalo na nivou ili ???

Galjego:

--- Citat: mrcina - 19 Srpanj, 2008, 14:18:30 ---ha čuj čist ok pristup i od tebe sve ostalo na nivou ili ???

--- Kraj citata ---

Uvik sam takav pred pandurima:)

Šta se dublje uvučeš u guzicu to bolje:) :jerk:

PViVaCiTy:
ma to su ti ovi murjaci koji kao traze jel ima drogirasa i to.takvi su kod nas bili svaki dan dolazili par tjedana i uvijek vozacka prometna i to i nikad nista...a najbolje retardirani murjak ima 2m i 100 kg i kurci se kak ce nas istuc hahaha...i jos recimo mi sjedimo na zidicu ,skuter sparkiran, kaciga objesena na onu kukicu ispod volana i pita decki di su vam kacige nesmijete na motor bez kaciga  :dontknow: :dontknow:

vktr:
A napokon pročito svih 20str :toothy3: jučer se ja vozao malo bez kacige i prošao pokraj pandura koji su se smjestili u golfiću na ulazu u školu i nisu dali nikakve znakove da stanem, i kako sam se udaljavao okrenuo zadnji kraj njima vrlo lako su mogli vidjeti regu, kaj sad jel mogu oni kaj pisati ako me nisu zaustavili ni ništa?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju