Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (53/75) > >>

Pupo:
Samo su me jednom zaustavili i to još dok nisam imo vozačku. Imo sam sve ispravno i kacigu i lik(s motorom je bio) me pustio. Kad je vidio samilosno lice i da je skuter na staroj, pustio me. Vozo sam se svagdje bez vozačke ali sam uvijek nosio kacigu  poštivao prometne znakove i nije bilo problema. Ali otkad sam položio pravim triput više km, ni sada me ne zaustavljaju.

Svaka čast tom murjaku, za ostale nemogu reći ni sudit.

Prošle godine sam imo saobraćajku i bilo je dosta pi*darija al je bilo sve u redu (vozačka, prometna, ispravan skuter). Prvo pitanje murjaka je bilo jesam šta pio, kažem ne (puho pa kasnije išo vadit krv i urin), kaže onda neće biti problema i nije bilo. Nesreću je izazvao jedan pijanac tako da nemam poštenja prema ljudima koji piji i sjedaju za volan. Zapijem se i ja al onda ne vozim.

Potržavam zakon o 0,0 promila za mlade vozače i 0,5 za starije.  Jedino mrzim onih jeb.... 11 sati ali još 2 mjeseca i nema više. (Jel ima kaki promjena u vezi toga, jbg. ljeto će proći za 2 mjeseca). 700kn za kacigu je dosta al treba poštivat, ipak glavu čuva.

X-Thug:

--- Citat: Area51 - 04 Lipanj, 2008, 18:14:42 ---Samo su me jednom zaustavili i to još dok nisam imo vozačku. Imo sam sve ispravno i kacigu i lik(s motorom je bio) me pustio. Kad je vidio samilosno lice i da je skuter na staroj, pustio me. Vozo sam se svagdje bez vozačke ali sam uvijek nosio kacigu  poštivao prometne znakove i nije bilo problema. Ali otkad sam položio pravim triput više km, ni sada me ne zaustavljaju.

Prošle godine sam imo saobraćajku i bilo je dosta pi*darija al je bilo sve u redu (vozačka, prometna, ispravan skuter). Prvo pitanje murjaka je bilo jesam šta pio, kažem ne (puho pa kasnije išo vadit krv i urin), kaže onda neće biti problema i nije bilo. Nesreću je izazvao jedan pijanac tako da nemam poštenja prema ljudima koji piji i sjedaju za volan. Zapijem se i ja al onda ne vozim.

Potržavam zakon o 0,0 promila za mlade vozače i 0,5 za starije.  Jedino mrzim onih jeb.... 11 sati ali još 2 mjeseca i nema više. (Jel ima kaki promjena u vezi toga, jbg. ljeto će proći za 2 mjeseca). 700kn za kacigu je dosta al treba poštivat, ipak glavu čuva.

--- Kraj citata ---
malo je to 700 kn,ja san se vraca sa mora nas dva na skuteru oboje sa kacigom i onaj p***r iz slavonskog broda me zaustavi i neda mi nista i bas kad sam se ponada da nista nece doc nakon 6 mj dodje mi poziv za sud

Pupo:

--- Citat: X-Thug - 04 Lipanj, 2008, 19:11:39 ---
--- Citat: Area51 - 04 Lipanj, 2008, 18:14:42 ---Samo su me jednom zaustavili i to još dok nisam imo vozačku. Imo sam sve ispravno i kacigu i lik(s motorom je bio) me pustio. Kad je vidio samilosno lice i da je skuter na staroj, pustio me. Vozo sam se svagdje bez vozačke ali sam uvijek nosio kacigu  poštivao prometne znakove i nije bilo problema. Ali otkad sam položio pravim triput više km, ni sada me ne zaustavljaju.

--- Kraj citata ---
malo je to 700 kn,ja san se vraca sa mora nas dva na skuteru oboje sa kacigom i onaj p***r iz slavonskog broda me zaustavi i neda mi nista i bas kad sam se ponada da nista nece doc nakon 6 mj dodje mi poziv za sud

--- Kraj citata ---

Nekužim šta je došlo ako ste imali kacige i bilo je sve u redu!!??

Luka 0101:

--- Citat: Bokygs - 04 Lipanj, 2008, 17:46:29 ---
--- Citat: X-Thug - 04 Lipanj, 2008, 15:31:16 ---
ako je nepregledno ja stanem na znak stop,al sto ako vidin cilu cestu sta cu stajat

--- Kraj citata ---

To si baš dobro rekao :icon_thumright:
Nema potrebe stajati ako je skroz pregledno i može se proći bez stajanja,a i kod nas većina policijaca u takvom slučaju ne staje,a nas gnjave :angry9:

--- Kraj citata ---
Za to su krivi nadležni za postavljanje znakova.
Ako je cesta pregledna onda se stavlja trokut a ne stop znak.
Jer na stop se mora stati bilo pregledno ili ne a na trokut se zaustavlja po potrebi

DAMIR-RUNNER:
evo bas me sad zaustavio gospod policajac,vozio kolegu bez kacige i kod cibone murjak na svojoj hondi stane pored mene i samo mi pokaze na stapic svoj koji drzi u nogavici.stali sastrane vozacka prometna,ja mu dao i ja vec moze za pijacu a on meni ne,pisat cemo kaznu..al dobro zapisao mi samo 300 kn da sam vozio preko pune po savskoj,kacigu mi oprostil valjda...
pratio me valjda jer vidio da suvozac nije imo kacigu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju