Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
Luka 0101:
mene je prije godinu dana zaustavio policajac na motoru.
Nisam imao kacigu jer sam istu dao curi da ju nosi
Frajer mi je otvoreno rekao da će mi oprostiti za 200 kn, ja mu nisam mogao dati jer nisam imao love.
frajer mi je rekao da ce me pustiti ali da to više ne radim i jućer sam dobio kaznu od 3700 kn koju mi je on poslao.
Smeče od čovijeka
Galjego:
--- Citat: Luka 0101 - 02 Srpanj, 2008, 14:09:22 ---mene je prije godinu dana zaustavio policajac na motoru.
Nisam imao kacigu jer sam istu dao curi da ju nosi
Frajer mi je otvoreno rekao da će mi oprostiti za 200 kn, ja mu nisam mogao dati jer nisam imao love.
frajer mi je rekao da ce me pustiti ali da to više ne radim i jućer sam dobio kaznu od 3700 kn koju mi je on poslao.
Smeče od čovijeka
--- Kraj citata ---
Lipo ga tužit, da je tražio mito...to si trebao odmah čim ti je ponudio rećio da ideš u policijsku...cura ti je svjedok...
Luka 0101:
sada sam polao žalbu na kaznu, ali to mi je đabe kada sam bio u prekšaju.
bio policajac kriv ili ne ja sam taj koji se vozio bez kacige i vozačke, i bez prometne
SlowRider:
--- Citat: Luka 0101 - 02 Srpanj, 2008, 14:09:22 ---frajer mi je rekao da ce me pustiti ali da to više ne radim i jućer sam dobio kaznu od 3700 kn koju mi je on poslao.
Smeče od čovijeka
--- Kraj citata ---
Tako je i mene zaj#bo...
3alfa3:
j#bogapatak, covjek vas pita kolika je kazna za prelazak preko pune crte, a vi svi pisete svoja iskustva gdje muljate manje ili vise uspjesno...
Ja ne znam kolika je kazna, ali vjerujem da spada u (naj)visi razred kazni jer je potencijalno najopasnija radnja u prometu (kao i prolaz na crveno).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju