Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (52/75) > >>

ivanm:
kolka je kazna za prelazak preko pune, znači, recimo idem u krivom smjeru, hoću nazad, i ima samo puna, ja smotam lijevo okrenem se i idem dalje nazad??

hrca:

--- Citat: ivanm - 04 Lipanj, 2008, 10:32:05 ---kolka je kazna za prelazak preko pune, znači, recimo idem u krivom smjeru, hoću nazad, i ima samo puna, ja smotam lijevo okrenem se i idem dalje nazad??

--- Kraj citata ---
300 kuna
ja sam imo par susreta sa plavcima i samo jednom spušio i baš tih 300 kuna jer je to kao najmanja kazna a lega i ja obišli kolonu na semaforu i drot nas zaustavio obojica vozili moje skutere i od jednog nisam imo papire kod sebe al hvala bogu pa nam je piso samo 300 kuna

MaLi_OdvALjivAc:
ko jos danas staje na znak stop?!! NIKO, samo Ameri

X-Thug:
slovenci su smrt na cesti,nekidan se vozin iza jednoga taj nezna di ce,skrene livo,pa se vrati nazad pa ubrza pa naglo koci...takvima triba zabranit dolazak sa automobilima i motorima,uopce ikakvim vozilima i da ih voze po hrvatskoj,a jos da prican o brodovima...
ako je nepregledno ja stanem na znak stop,al sto ako vidin cilu cestu sta cu stajat

Bokygs:

--- Citat: X-Thug - 04 Lipanj, 2008, 15:31:16 ---
ako je nepregledno ja stanem na znak stop,al sto ako vidin cilu cestu sta cu stajat

--- Kraj citata ---

To si baš dobro rekao :icon_thumright:
Nema potrebe stajati ako je skroz pregledno i može se proći bez stajanja,a i kod nas većina policijaca u takvom slučaju ne staje,a nas gnjave :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju