Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (45/75) > >>

X-Thug:

--- Citat: d3stroyer - 19 Svibanj, 2008, 23:07:24 ---nisam bio baš u pravoj buksi, ali sam bio odležao kad su me priveli na tekmi rijeka-dinamo pa sam skoro cijelu noč bio, makar to nije isto, al ne kužim u čemu je problem odležat 2 dana. uzmeš si neke stripove i čitaš...

--- Kraj citata ---
haha
da i kupaj se i nek ti non stop ispada sapun
ili da nosiš natpis na čelu,opali mi šamar

MaLi_OdvALjivAc:
evo vidis x ti prica svoja iskustva ;D

d3stroyer:

--- Citat: X-Thug - 19 Svibanj, 2008, 23:10:27 ---
--- Citat: d3stroyer - 19 Svibanj, 2008, 23:07:24 ---nisam bio baš u pravoj buksi, ali sam bio odležao kad su me priveli na tekmi rijeka-dinamo pa sam skoro cijelu noč bio, makar to nije isto, al ne kužim u čemu je problem odležat 2 dana. uzmeš si neke stripove i čitaš...

--- Kraj citata ---
haha
da i kupaj se i nek ti non stop ispada sapun
ili da nosiš natpis na čelu,opali mi šamar

--- Kraj citata ---
napravio sam si  na lančiču oko vrata kopču za sapun, tak da nemam problema što se toga tiče...  :toothy9: :toothy9: :toothy12:

stark1:
eo danas me zaustavi zandar...samo sto sam iz dvorista izaso on meni palicu...ccc...nemam ni kacige,ni vozacke,a skuteru rega istekla...sreca da  zna ciji sam pa me je pustio...inace bi bila kazna...ihahaj

Bokygs:

--- Citat: gigo_sf2 - 20 Svibanj, 2008, 16:53:10 ---eo danas me zaustavi zandar...samo sto sam iz dvorista izaso on meni palicu...ccc...nemam ni kacige,ni vozacke,a skuteru rega istekla...sreca da  zna ciji sam pa me je pustio...inace bi bila kazna...ihahaj

--- Kraj citata ---

Imao si jaaaaako veliku sreću,ali ako te drugi put uhvate....bit će....kazna i pol :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju