Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (46/75) > >>

dino_sk:
danas me zaustavi ,kontrola vozacka prometna sve ok
jos malo popricao s njim o novom zakonu i dokaz da ima pravih policajaca i on sam kaze da je najveca glupost ova zabrana za mlade vozace da nesmiju vozit od 23:00 - 05:00 ,ako smo polozili onda nam i treba dat da vozi s cim se potpuno slazem  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Bokygs:
Hebiga,lako ti je kad imaš vozačku :icon_biggrin:

vlatko:

--- Citat: dino_sk - 25 Svibanj, 2008, 21:15:09 ---danas me zaustavi ,kontrola vozacka prometna sve ok
jos malo popricao s njim o novom zakonu i dokaz da ima pravih policajaca i on sam kaze da je najveca glupost ova zabrana za mlade vozace da nesmiju vozit od 23:00 - 05:00 ,ako smo polozili onda nam i treba dat da vozi s cim se potpuno slazem  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Nazalost potpuno isti zakon u Makedoniji  :angry9:

d3stroyer:

--- Citat: dino_sk - 25 Svibanj, 2008, 21:15:09 ---danas me zaustavi ,kontrola vozacka prometna sve ok

--- Kraj citata ---
nešto sam bio čitao o tome, i valjda se 1.6. taj zakon ukida

dino_sk:

--- Citat: Bokygs - 25 Svibanj, 2008, 22:34:20 ---Hebiga,lako ti je kad imaš vozačku :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
hehe.......da istina  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju