Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
majic_sk:
--- Citat: d3stroyer - 19 Svibanj, 2008, 10:26:44 ---
--- Citat: majic13 - 18 Svibanj, 2008, 20:43:42 ---
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 18 Svibanj, 2008, 17:05:52 ---
--- Citat: majic13 - 18 Svibanj, 2008, 11:36:32 ---evo ja noćas dobio 500kn kazne....
***** im mater...aj zamisli ulove me 2 ulice od moje kuće, ima nekih 200 metara zračnom linijom do moje kuće...i još sam im puhao i ništ ne napušem, al ne, uzeli mi vozačku još usput pa sam morao motor gurat doma...
kakve kretenčine....aj pazi debila još mi vele ak se ovo opet ponovi da idem u zatvor :toothy12:
ove nije vrijedilo molim, čim je on meni opsovao kad su me zaustavili vidio sam da se ne isplati natjeravat... :sad3:
--- Kraj citata ---
ne kontam, nisi nista uradio a kaznili te?
--- Kraj citata ---
ma maloljetan sam pa sam mladi vozač, a bilo je 5 do 1...
i pobro 500 kunjaka kazne....
--- Kraj citata ---
nemoj platit to. a kad ti dođe opomena odi u stabicu i žali se da nemaš love, a da ti starci ne žele dat. onda če ti smanjit kaznu.
to ti je moj savjet... :toothy9:
a ak si punoljetan onda te mogu strpat u buksu ak ne platiš. vrijednost kazne od 300 kn ti je jedan dan zatvora. pa ja bi rađe odležo jedan dan nego dao im 300 kn. ali ak ti stave 1 dan, svejedno nečeš doč na red, jer su zatvori krcati i ne isplati ime se tebe trpat na jedan dan. frend je treba 2 dana u buksu i čeka več više od godinu dana i tako če mu doč zastara slučaja...
--- Kraj citata ---
ma reko je stari da će platit...neda se njemu zajebavat s tim kaznama.... :headbang:
d3stroyer:
--- Citat: 3alfa3 - 19 Svibanj, 2008, 12:41:04 ---
--- Citat: d3stroyer - 19 Svibanj, 2008, 10:26:44 ---i tako če mu doč zastara slučaja...
--- Kraj citata ---
Po novom zakonu, ona nastupa nakon 4, a ne vise nakon 2 godine. Ako je prekrsaj pocinjen dok je vrijedio stari zakon, onda je i zastara nakon 2 godine, ali ako je prekrsaj noviji, onda su sanse da doceka zastaru prakticki nikakve.
--- Kraj citata ---
pa nema veze... bitno je da uštediš 100€ ja bi rađe otišo 2 dana u buksu, nego da im 600 kn. jer kad odeš u buksu, ne trošiš ta 2 dana ništa, imaš hranu i cugu :headbang: :headbang: :headbang: :toothy9:
X-Thug:
--- Citat: d3stroyer - 19 Svibanj, 2008, 19:40:26 ---
--- Citat: 3alfa3 - 19 Svibanj, 2008, 12:41:04 ---
--- Citat: d3stroyer - 19 Svibanj, 2008, 10:26:44 ---i tako če mu doč zastara slučaja...
--- Kraj citata ---
Po novom zakonu, ona nastupa nakon 4, a ne vise nakon 2 godine. Ako je prekrsaj pocinjen dok je vrijedio stari zakon, onda je i zastara nakon 2 godine, ali ako je prekrsaj noviji, onda su sanse da doceka zastaru prakticki nikakve.
--- Kraj citata ---
pa nema veze... bitno je da uštediš 100€ ja bi rađe otišo 2 dana u buksu, nego da im 600 kn. jer kad odeš u buksu, ne trošiš ta 2 dana ništa, imaš hranu i cugu :headbang: :headbang: :headbang: :toothy9:
--- Kraj citata ---
samo ti odlezi tamo,ja nean nikakve volje ic u zatvor,mozda za vece cifre al do 1000 kn nema sanse
MaLi_OdvALjivAc:
d3stroyer mozda ces drugacije da pricas kad stvarno budes odlezao, ako vec nisi... ume da bude jako gadno
d3stroyer:
nisam bio baš u pravoj buksi, ali sam bio odležao kad su me priveli na tekmi rijeka-dinamo pa sam skoro cijelu noč bio, makar to nije isto, al ne kužim u čemu je problem odležat 2 dana. uzmeš si neke stripove i čitaš...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju