Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
Bokygs:
Ekipa,tnx na tako brzim odgovorima.
Pitam jer sam i ja više puta vozio iza i ispred njih,ali me nisu zasustavili(još :icon_biggrin:)
Naime jučer sam vidio da se neki stariji lik oko 40 godina voza po centru grada bez kacige i policajac na Bmw-u iza njega upali rotirku i uputi ga kraj ceste da stane.Kad je taj stao policajac se izderao na njega-kako nemate kacige,znate li kolika je kazna.... i nakon minutu-dvije ga je pustio bez kazne.
Kod nas se često dogodi da tako starije osobe krše pravila i oproste im,a nas mlađe maltretiraju i provjeravaju,ali dosada nikad nisam čuo da je policija zaustavila usred vožnje nekoga ako su bili s autom,skuteraše su dosada samo s motorima zasutavljali.
A u zadnje vrijeme sve više i više policije,sve više provjeravaju i po "cijeli dan" se vozaju s motorima i traže nove žrtve :toothy11:
FXR180:
ma gamad, jednom su mi samo oprostili kaznu, bilo je 23i40 i frajer mi je kerno pisat 500kn kazne i kazneni bod, molio sam ga i oprostio mi je
majic_sk:
evo ja noćas dobio 500kn kazne....
j**** im mater...aj zamisli ulove me 2 ulice od moje kuće, ima nekih 200 metara zračnom linijom do moje kuće...i još sam im puhao i ništ ne napušem, al ne, uzeli mi vozačku još usput pa sam morao motor gurat doma...
kakve kretenčine....aj pazi debila još mi vele ak se ovo opet ponovi da idem u zatvor :toothy12:
ove nije vrijedilo molim, čim je on meni opsovao kad su me zaustavili vidio sam da se ne isplati natjeravat... :sad3:
FXR180:
ma pljuneš ga u facu i rješena stvar :icon_thumright:
d3stroyer:
--- Citat: FXR180 - 18 Svibanj, 2008, 12:13:15 ---ma pljuneš ga u facu i rješena stvar :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
i pomoliš se da ne dobiješ batine... :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju