Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
FXR180:
ma prometni te neće lupit nema teorije
d3stroyer:
--- Citat: FXR180 - 18 Svibanj, 2008, 14:33:12 ---ma prometni te neće lupit nema teorije
--- Kraj citata ---
znam... imo je frend iskustva s tim... sad je na sudu zbog napada na službenu osobu :toothy9: :toothy9: A.C.A.B.
sweky:
ma sve to ovisi od jednog pandura do drugog, jednom se vozili ja i frend na sr-u, on bez kacige, ja bez tablice,vozacke itd i stanemo na semaforu pored nas 20cm mariola sa 3-4 pandura, samo gledaju, smiju se i svako krene u svoj smjer
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: majic13 - 18 Svibanj, 2008, 11:36:32 ---evo ja noćas dobio 500kn kazne....
***** im mater...aj zamisli ulove me 2 ulice od moje kuće, ima nekih 200 metara zračnom linijom do moje kuće...i još sam im puhao i ništ ne napušem, al ne, uzeli mi vozačku još usput pa sam morao motor gurat doma...
kakve kretenčine....aj pazi debila još mi vele ak se ovo opet ponovi da idem u zatvor :toothy12:
ove nije vrijedilo molim, čim je on meni opsovao kad su me zaustavili vidio sam da se ne isplati natjeravat... :sad3:
--- Kraj citata ---
ne kontam, nisi nista uradio a kaznili te?
zoki_NRG:
--- Citat: FXR180 - 17 Svibanj, 2008, 11:01:42 ---dobio sam uplatnicu a maloljetan sam, koji idioti
--- Kraj citata ---
evo jucer bili vani, i oko 22 i 50, ni manje ni vise murja nas zajebavala, frend dobio isto uplatnicu, a maloljetan je...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju