Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
FXR180:
dobio sam uplatnicu a maloljetan sam, koji idioti
Bokygs:
Evo jedno pitanje za sve forumaše koji su imali dosta bliskih susreta s policijom.
Jel vas ikada policajac,bez obzira na autu ili motoru,zaustavio a da nije stajao kraj ceste,nego da je išao po cesti iza vas ili tako nešto.Ako jest,jeste li kršili koja vidiljiva pravila(ugašena svjetla,nema rege,kacige....) ili samo zbog rutinske kontrole? :icon_scratch:
Nadam se da ćete skužiti što pitam :icon_biggrin:
zoki_NRG:
vozio iza njih puno puta, a bome i ispred, i nis, al jos ti je gore kad dobijes kaznu za voznju poslje 23 h, a sjedis kraj ugasenog motora, di je tu pravda, isto tako neki murjaci daju kazen za to neki ne, tj mislim za voznju poslje 23 h
metalac:
znali su se voziti iza mene pa me sa rotirkom zastaviti , pa i ispred mene sa palicom van kroz prozor... mogu te zastaviti kad hocu i bez bilokojeg razloga
FXR180:
ja sam bio na semaforima i bilo je crveno a na drugim semaforima ispred mene su bili panduri, kad je došlo zeleno ja sam kreno pored njih i tim je kreno prema meni i izletio mi je ispred, prošo sam pola metra od njega zamalo sam se zabio i pobjego sam im a debili su se derali na razglas da stanem ali je zajeb u tome što su mi vidjeli tablice pa su mi nakon 5min došli doma
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju