Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (39/75) > >>

Mr J:
mene jucer zaustavili (plavci s automobilom), vidim sa druge strane kod plavca je frend koji se vozio na quadu bez rege... ovaj mislio mene sada kazniti i trazi dokumente, pogleda sve, i vrati mi da me nije niti pogledao, onako razocarano...

Isto na Trgu Bana Jelacica guram skuter (tada sam pjesak) i stanem se sa strane tamo kod kafica 10 metara od parkinga taxija i tamo je plavac i moja djevojka koja me cekala, naravno... ostavim skuter i otvaram kofer da joj dam kacigu i bubreznjak te pospremim torbu njenu i prodju 2 lika da se voze na skuteru a plavac se okomio na mene, ne smijete tu prakirati, rekoh nisam parkirao samo sam stao na minutu da pospremim njene stvari i idemo... Kaze on meni, da vam se zainatim to bi sudac onda rjesavao, vidim da je kreten i maknem se...

Stvarno ima debila, ali ima i dobrih...  :icon_thumright:

Bokygs:
Ma kod nas preko 80% skuteraša koji voze 50ccm nemaju dozvolu,a svi se vozaju :icon_biggrin:.
Dosta ih je već uhvatilo,ali skoro nikada zbog rutinske kontrole,nego jer nisu imali kacige,rege,divljalji su,prošli kroz crveno..........
Neke su poslali na sud,nekima naplatiti kaznu,kako tko naleti :icon_biggrin:

Ja osobno,dosada,nisam imao baš bliskih susreta da su me zaustavili,a nadam se i da neću :icon_biggrin:
Jedino sam se nekidan vozao po centru i stoji lik na motoru kraj ceste i vidi on mene,i nešto počeo pričati u "motorolu" i ja si mislim da neće valjda krenuti za mnom,ali nije jer je mene neki lik sa Porcsheom 924 zaobišao pa je na njega skrenuo pozornost(možda netko neće vjeroavati u isto vrijeme-ja,Porsche,policajac na BMW-u,ali...istina je)
Bilo je više takvih sličnih situacija,ali me nikada nisu osobno zaustavili.

d3stroyer:

--- Citat: StreetRunner - 07 Ožujak, 2007, 13:26:29 ---pa ja pandzre nevolin iz više razloga,posebno ove mlađe koji provode represije i glumataju nešto pa ti odm,an pišu kazne,nemoš ni popričat snjima a uzimaju mito čim posegneš za novčanik.Ukratko đubrad.Mene je u subotu prije utakmice Hajduk-Šibenik privela interventna policija jer sam vika svojoj ekipi(koju je napala interventna policija) da se smire.
A priveo me ovin žargonom: Ti majmune retardirani,oćeš da te namlatin ovdi kretenu bolesni.Nakon toga me uvatio i ubacio u đip i onda standardna procedura.Pa vi mislite zašto ih mrzin

--- Kraj citata ---
evo i ja sam imao slično iskustvo na tekmi rijeka-dinamo. otpeljali me bezveze jer sam kao pijan. napuho sam 1.8 promila  :dontknow: ;D
a inače kad me zaustavljaju uvijek stanem i dam vozačku i to kaj pitaju... nemaju mi zbog čega srat...

FXR180:
ma kompa najvća je glupost što imam vozačku za 125 i dobio sam 2000kn kazne jer sam vozio 180

mrcina:
molim 125 i 180 baš i neidu zajedno. to bi mogla biti kazna za vožnju bez kategorije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju