Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (38/75) > >>

gun_rider:

--- Citat: Scoot_Fan - 02 Svibanj, 2008, 20:05:42 ---3600 kn?  :icon_biggrin: ja jos to nemam polozeno ali sam nasao ovu str. slucajnim odabirom (na vrhu ljestvice u google-u)   http://www.autoskola-rotor.hr/cjenik.php    tu pise da je A1 2700kn, dali to varira od skole do skole ne znam, ali mislim da se bez vozacke ne isplati na cestu, platis 2 kazne za voznju bez vozacke, vec si je mogao otplatit, i jos ti ostane  :headbang:

--- Kraj citata ---

na tu cijenu od 2700 tribaš još platit lječnički, prvu pomoć, testove i dosta toga...računaj na tu cijenu još minimalno 1000kn

Scoot_Fan:
Ali opet ti ostane barem 200 - 300 kn (barem nesto goriva :laughing7:), i nakon sto polozis vozacki- vozacka ti ostaje, a bez vozacke te mogu opet i opet i opet uhvatit :toothy9:.
Ipak ja u svakom slucaju bez vozacke ne planiram na cestu, a tko ima novca na bacanje nitko ga ne drzi da se voza bez vozacke i tako ugrozava i sebe i druge, jest da ti polozen vozacki ne da prijeko potrebno iskustvo koje je najvaznije od svega toga, ali kreces s barem nekim znanjem i vozackom kuturom u ponasanju u prometu.

gumy:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Svibanj, 2008, 17:58:03 ---
--- Citat: robert - 02 Svibanj, 2008, 17:54:15 ---jedno mi nije jasno i ispričavam se unaprjed na izražaju!
kog kurca vozite bez dozvole, kacige ili registracije pa onda bježite od policije?

--- Kraj citata ---

Pridruzujem se pitanju  :)

--- Kraj citata ---

bez kacige mi nepada na pamet se otić vozit, skuter je uredno regan, vozačku imam, nestajem im jer su klošari, kod nas u zadnje vrijeme sve skutere od 50 kubika šalju na tehnički, a imo sam par puta jebene prekršaje kad sam bježao, e sad tih 1000kn da me uhvate kolko je kazna za bježanje mi na cifru od 3000-5000kn ništa ne znači ;)

X-Thug:

--- Citat: gun_rider - 02 Svibanj, 2008, 23:47:44 ---
--- Citat: Scoot_Fan - 02 Svibanj, 2008, 20:05:42 ---3600 kn?  :icon_biggrin: ja jos to nemam polozeno ali sam nasao ovu str. slucajnim odabirom (na vrhu ljestvice u google-u)   http://www.autoskola-rotor.hr/cjenik.php    tu pise da je A1 2700kn, dali to varira od skole do skole ne znam, ali mislim da se bez vozacke ne isplati na cestu, platis 2 kazne za voznju bez vozacke, vec si je mogao otplatit, i jos ti ostane  :headbang:

--- Kraj citata ---

na tu cijenu od 2700 tribaš još platit lječnički, prvu pomoć, testove i dosta toga...računaj na tu cijenu još minimalno 1000kn

--- Kraj citata ---
1. pomoć predavanja - 400 kn
1. pomoć ispit - 100 kn
lječnički pregled - 250-350 kn
ispit znakova - 200 kn ili sto nisan siguran
završni je mislin oko 300
plus još tribaš 200 kn za napravit vozačku

rule:
mene je jednom uhvatio murjak, bio je na motoru, a ja nisam imo kacigu ni vozačku...i reko mi je da me ni bi zaustavio da sam imo kacigu...!
moro ic na sud, dobio ukor...i nista vise  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju