Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (37/75) > >>

speed:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Svibanj, 2008, 17:58:03 ---
--- Citat: robert - 02 Svibanj, 2008, 17:54:15 ---jedno mi nije jasno i ispričavam se unaprjed na izražaju!
kog kurca vozite bez dozvole, kacige ili registracije pa onda bježite od policije?

--- Kraj citata ---

Pridruzujem se pitanju  :)

--- Kraj citata ---

i ja sam tako prije glamatao pa me oplelo po đžepu dva puta i sad odmah kaciga na glavu,a i uvidio sam zbog svoje sigurnosti da ju je dobro imati,a mladi ko mladi,bez kacige,bez vozacke,voznja puna andrenalina :toothy3:

Tomma:
Mene je cigan copio i odero mi kaznu 2 soma jer nemam vozacku,sve je ostalo u redu....

gun_rider:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Svibanj, 2008, 17:58:03 ---
--- Citat: robert - 02 Svibanj, 2008, 17:54:15 ---jedno mi nije jasno i ispričavam se unaprjed na izražaju!
kog kurca vozite bez dozvole, kacige ili registracije pa onda bježite od policije?

--- Kraj citata ---

Pridruzujem se pitanju  :)

--- Kraj citata ---

Evo da odgovorin...vozačka je 3600kn...ako ima dobrovoljac da mi plati ja odma iden polagat :laughing9: :'(

Scoot_Fan:
3600 kn?  :icon_biggrin: ja jos to nemam polozeno ali sam nasao ovu str. slucajnim odabirom (na vrhu ljestvice u google-u)   http://www.autoskola-rotor.hr/cjenik.php    tu pise da je A1 2700kn, dali to varira od skole do skole ne znam, ali mislim da se bez vozacke ne isplati na cestu, platis 2 kazne za voznju bez vozacke, vec si je mogao otplatit, i jos ti ostane  :headbang:

robert:

--- Citat: Scoot_Fan - 02 Svibanj, 2008, 20:05:42 ---3600 kn?  :icon_biggrin: ja jos to nemam polozeno ali sam nasao ovu str. slucajnim odabirom (na vrhu ljestvice u google-u)   http://www.autoskola-rotor.hr/cjenik.php    tu pise da je A1 2700kn, dali to varira od skole do skole ne znam, ali mislim da se bez vozacke ne isplati na cestu, platis 2 kazne za voznju bez vozacke, vec si je mogao otplatit, i jos ti ostane  :headbang:

--- Kraj citata ---
ovo mi govori da si pametniji od mnogih drugi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju