Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (36/75) > >>

robert:

--- Citat: Scoot_Fan - 02 Svibanj, 2008, 17:31:10 ---
--- Citat: MARINO - 28 Srpanj, 2007, 22:49:00 ---hahahaaaaaaa  :laughing7: :laughing7:....koji lol...
Inace po propisu kad murjak na motoru vozi pored tebe(ti si također na motoru) i upozorava te da stanes,ako ne stanes nakon treceg puta ima te pravo sutnut nogom... :laughing7: tj oborit sa motora

--- Kraj citata ---

Oprostite na Off ali...

Evo slucajno naisao na ovo, dali je ovo istina? Ili je to samo tako na papiru, nevjerujem da ce ti sad doc murjak u puknut te nogom radi nestajanja, a ti samo niz cestu..  :dontknow:.

--- Kraj citata ---
evo ja radim puno  na policijskim postajama i imam jednog ok policajca koji mi je nekidan dao sve informacije!
1. ako ti on da znak da staneš a ti dalje on te sa njegovog motora ima pravo zaustaviti na bilo koji način ako i dalje bježiš!
to znači prisiliti te u stranu, nogom oboriti ili u najgorem slučaju pucati!

Scoot_Fan:
Dakle on moze upotrijebit i najvecu dopustenu sliu tj pucat u tebe, jet ti ne zelis platit 500kn  :sad1:.
A dali je taj zakon samo na papiru, a ne toliko u praksi, ili netko vec ima iskustva da ga je policajac sutnuo s motora ili slicno.

3alfa3:
U praksi ne zele riskirat svoj i tudji zivot pa puste onog ko bjezi. Vjerujem i da imaju upute da ne ugrozavaju sebe i druge u prometu, a lovljenje onog koji bjezi je upravo to.

robert:
jedno mi nije jasno i ispričavam se unaprjed na izražaju!
kog kurca vozite bez dozvole, kacige ili registracije pa onda bježite od policije?

3alfa3:

--- Citat: robert - 02 Svibanj, 2008, 17:54:15 ---jedno mi nije jasno i ispričavam se unaprjed na izražaju!
kog kurca vozite bez dozvole, kacige ili registracije pa onda bježite od policije?

--- Kraj citata ---

Pridruzujem se pitanju  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju