Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (35/75) > >>

nostra:
da stao sam jer je otvorena cesta bila u pitanju a on parkiro iza grmlja na jednom parkingu od tvornice jedne...,da je bio grad možda bi i bježo ali sumnjam,vidim da je glavna fora bježat!!!
Osjetio sam se prozvanim sa ovim:
najjači su mi likovi što glume neke frajere bježe od murije ovo ono, i onda kad krene priča, murjak mi izašo s lizalom ja nisam imo gdje pa sam stao
[/quote]
Inače ozbiljno razmišljam i za svoje postupke i odgovaram,tak da vjerovatno nebi bježao ali ak bi me u tom trenu puko adrenalin možda i bi...
Uglavnom pomoglo bi kad bi mi netko rekao kolika je stvarna kazna za vožnju bez položenog vozačkog ispita???

gun_rider:
evo ti odg iz prve ruke :toothy12:
2000 kn :icon_thumright:

gumy:
nostra nemoj se smatrat uvrijeđenim nisam na tebe direktno mislio... neg ono čitam tu malo te priče ovo ono i svi odma stanu.

nostra:

--- Citat: gumy - 28 Travanj, 2008, 19:41:54 ---nostra nemoj se smatrat uvrijeđenim nisam na tebe direktno mislio... neg ono čitam tu malo te priče ovo ono i svi odma stanu.

--- Kraj citata ---

no frx,no problem nema durenja kod mene ,sve 5 lega.

--- Citat: gun_rider - 28 Travanj, 2008, 18:57:53 ---evo ti odg iz prve ruke :toothy12:
2000 kn :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hvala majstore,sad sam bio s jednim krimovcem,možda se kod sudca za prkršaje nešt iskombinira,min.kazna ili dobrotvorni rad,uglavnom reko mi je da ga zovem kad budem na sud išao i da ni pod razno ne plaćam kaznu...

Scoot_Fan:

--- Citat: MARINO - 28 Srpanj, 2007, 22:49:00 ---hahahaaaaaaa  :laughing7: :laughing7:....koji lol...
Inace po propisu kad murjak na motoru vozi pored tebe(ti si također na motoru) i upozorava te da stanes,ako ne stanes nakon treceg puta ima te pravo sutnut nogom... :laughing7: tj oborit sa motora

--- Kraj citata ---

Oprostite na Off ali...

Evo slucajno naisao na ovo, dali je ovo istina? Ili je to samo tako na papiru, nevjerujem da ce ti sad doc murjak u puknut te nogom radi nestajanja, a ti samo niz cestu..  :dontknow:.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju