Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (27/75) > >>

cika_kure:

--- Citat: filiplatinovicz - 17 Siječanj, 2008, 09:48:30 ---nije to bas tako... ako zapišu, obično i pošalju...

--- Kraj citata ---

a nije bas sumnjam da ce dobit ak nije nista potpisao ili dobio potvrdu, tak mi je bilo dvojci frendova, a i kad sam bio sa starim haltali su nas za olfo oduzimanje prednosti murjak je bio strasno nabrijan i nekaj je piskarao i nije stari nista trebao potpisat niti je dobio kakvu potvrdu i nikad nije nis doslo doma...  :icon_thumright: :icon_thumright:

P.S. slazem se u potpunosti s ovim kaj si napisao za policajce, ni jedan nas nece kaznit bezveze uvijek smo mi krivi, pa mi krenemo pljuvat po njima, psovat im sve zivo i nezivo, a nikad nismo u pravu...
treba se samo zamisliti kako bi bilo bez njh ??? , ja mislim da bi bilo sveopci kaos, "nebi se znalo ni ko pije ni ko placa"....  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

popovec:
ja ne mrzim policajce kaj i oni moraju radit svoj poso...ovo kaj neki pljuju po njima to je isto koda pljujete na konobara kaj vam je donio cugu....makar ima svakakvih policajaca ali nevidim zasto bi ih trebali mrzit.....i sa onim gore se slazem ak si krenuo bjezat budi spreman na posljedice.... :icon_thumright:

ivanm:
mrzim policiju jer izvršavaju zakon tako što uglavnom hvataju sitne ribe..
žene, pa klince na skuterima, itd, a "jake igrače" koji voze strašne pile i rade teške prijestupe puštaju..
svaki dan sam u prometu pa to svaki dan vidim..
tako da nisu svi ipak pred zakonom isti, zakon uglavnom sustiže one koji se protiv njega ne mogu boriti, one slabije..
tako se i policija prsi pred slabijima od sebe, a jačima okreće leđa..
kakve koristi onda ima zakon, "serve and protect"?
malo sutra, služi interesima državnog aparata, a ne naroda..
tako vam je to u našoj prelijepoj državi..

igor.sb:

--- Citat: ivanm - 17 Siječanj, 2008, 18:59:17 ---mrzim policiju jer izvršavaju zakon tako što uglavnom hvataju sitne ribe..
žene, pa klince na skuterima, itd, a "jake igrače" koji voze strašne pile i rade teške prijestupe puštaju..
tako da nisu svi ipak pred zakonom isti, zakon uglavnom sustiže one koji se protiv njega ne mogu boriti, one slabije..

--- Kraj citata ---

potpis

S.W.A.T.:

--- Citat: ivanm - 17 Siječanj, 2008, 18:59:17 ---mrzim policiju jer izvršavaju zakon tako što uglavnom hvataju sitne ribe..

--- Kraj citata ---
hmmm malo se slazem...al razmisli o ovome...
prvo...gdje se to ne dogada???da hvataju sitne prekrsitelje...a "velike ribe" pustaju???
a drugo...evo bas smo danas na politiki i gospodarstvu pricali, tj. prica nam je profesor o zakonima, vlastima, blablabla...i dosa je na temu kako se sucima prijeti i da nerjetko dobivaju prjeteca pisma...jako groznog sadrzaja
i sad aj se stavi u situaciju policajca...uvati sina od npr nacelinika policije kako juri ka ludak i vidi da je pijan...sta bi ti...a znas da bi moga izgubiti posa (ne direktno...al uvik se moze nesto naci ako si na piku ;) )
sta bi napravio...reskira da izgubis posa...ili bi jednostavno pustija mulca...
cujes...ja sigurno da nisam za to...niti to odobravam...naprotiv...to im i ja najvise zamjeram...ali priznaj da nije lako biti policajac ;)
 :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju