Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
filiplatinovicz:
svatko ima pravo na svoje misljenje, na svoj e stavove pa i na svoje osjećaje...
nažalost, naš osjećaj mržnje, ma prema kome bio usmjeren, najviše (a ponajčešće i jedino) šteti upravo nama samima!
mrziti policajce, električare, mornare, blagajnice u Keruma, odgojiteljice u vrtićima... zašto??? zašto generaliztirati pripadnike neke profesije i SVE ih mrziti???
zašto uopće IKOGA mrziti???
ivanm:
--- Citat: S.W.A.T. - 17 Siječanj, 2008, 21:22:24 ---sta bi napravio...reskira da izgubis posa...ili bi jednostavno pustija mulca...cujes...ja sigurno da nisam za to...niti to odobravam...naprotiv...to im i ja najvise zamjeram...ali priznaj da nije lako biti policajac ;)
--- Kraj citata ---
njegov je posao da riskira, ne da čuva dupe, nego da riskira ako treba i svoj život i zdravlje da zaštiti nedužne građane..
a tko ga je tjerao da radi to?
nek si nađe drugi manje opasan posao..
ako radi svoj posao, neka ga radi korektno, prema svima nelicemjerno, iskreno, i bogatima i siromašnima, svima..
ako nije to sposoban, nije dostojan nositi značku!!
značka je ponos, a kod nas je ispala sramota, to su sami krivi..
ja nebi bio policajac da su mi djeca kruha gladna, a vjerojatno ni još većina poštenih ljudi sa mnom.. radije kopam grobove..
filiplatinovicz:
kao da smo malo otsklizali u off...
..::IVKULJA::..:
--- Citat: ivanm - 18 Siječanj, 2008, 07:18:24 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 17 Siječanj, 2008, 21:22:24 ---sta bi napravio...reskira da izgubis posa...ili bi jednostavno pustija mulca...cujes...ja sigurno da nisam za to...niti to odobravam...naprotiv...to im i ja najvise zamjeram...ali priznaj da nije lako biti policajac ;)
--- Kraj citata ---
njegov je posao da riskira, ne da čuva dupe, nego da riskira ako treba i svoj život i zdravlje da zaštiti nedužne građane..
a tko ga je tjerao da radi to?
nek si nađe drugi manje opasan posao..
ako radi svoj posao, neka ga radi korektno, prema svima nelicemjerno, iskreno, i bogatima i siromašnima, svima..
ako nije to sposoban, nije dostojan nositi značku!!
značka je ponos, a kod nas je ispala sramota, to su sami krivi..
ja nebi bio policajac da su mi djeca kruha gladna, a vjerojatno ni još većina poštenih ljudi sa mnom.. radije kopam grobove..
--- Kraj citata ---
tocno to,u americi je cast biti murjak a kod nas je sramota-kod njih nema zajebancije,nejebu oni sto su zaustavili drogiranu britni spirs,i jos mnogo poznatih faca u pijanom stanju...oni samo rade svoj posao i za sve gradjane su ISTI ZAKONI
mrcina:
ako odemo urikverc i sjetimo se jednog slučaja ajmo reči revnog policajca i našeg gradonačelnika te što se poslije dešavalo.
ali to nije usamljeni slučaj.koliko ih je bilo a nije otišlo u javnost samo zato jer su policajci popustili usprkos zakona kojeg provode.
što reči kad policajac zgubi posao zbog bogate budale koja ima veze i vezice osim u politici več i u policiji,vojsci,građevinarstvu(mafija),zdravstvu itd.
zakon je slovo na papiru te se može prepravljati.
policajac bez posla i još k tome sranjem u radnoj knjižici zbog bogatuna koji se neznaju ponašati i nežele poštivati zakone ove ili bilo koje države, je osoba sa crnom mrljom na leđima i on može samo prositi na cesti jer nemože više dobiti posla pa čak i da drži metlu u rukama.
što to govori ljudima u plavom,jednostavnije i bezbolnije po sve je skloniti se u stranu, a ako nije došlo do nikakvih komplikacija ostaviti se te osobe i nastaviti kao da se ništa nije desilo.
da policajci su tu da žrtvuju svoje živote,ali za koga, za one koji ih na cesti proglašavaju otimačima,koji im prijete a kad ih zavežeš i provučeš kroz papirologiju izvuku se i onda slijede problemi.
dok ova država nebude poštovala slovo zakona koji je donesen nebude bilo poštivanja nikoga a kamoli zadnje rupe na svirali(policajca).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju