Općenito > Propisi
Bliski susreti s policijom
ChRiStIaN:
ja se juce vozio bez plastika, rega mi ostala na onoj plastici ispod sica koje nemam na motoru i tak i presretači pored mene prošli i hvala Bogu sve prošlo kak treba, nisu zamnom..
ivanm:
neki dan sam navečer, vozio tomosa (posao) po ilici po tramvajskoj pruzi, i iza mene se pojavi plava rotirka koja me slijedi..
slijedi me do kad sam stao, stane pored mene i izađe plavac, kaže "zašto se vozite po žutoj traci?"
piše on tamo, i kaže dobit ćete poštom..
i ode..
a nisu me zaustavili bar 2 godine..
cika_kure:
--- Citat: ivanm - 17 Siječanj, 2008, 07:42:15 ---neki dan sam navečer, vozio tomosa (posao) po ilici po tramvajskoj pruzi, i iza mene se pojavi plava rotirka koja me slijedi..
slijedi me do kad sam stao, stane pored mene i izađe plavac, kaže "zašto se vozite po žutoj traci?"
piše on tamo, i kaže dobit ćete poštom..
i ode..
a nisu me zaustavili bar 2 godine..
--- Kraj citata ---
ak nisi nista potpisao i ak nisi dobio nikakvu potvrdu 99.9% da ti nece nista doci doma...
filiplatinovicz:
nije to bas tako... ako zapišu, obično i pošalju...
S.W.A.T.:
--- Citat: filiplatinovicz - 17 Siječanj, 2008, 01:52:45 ---Policajci, učitelji, kovinotokari, glazbenici, vatrogasci, taksisti, konobari... u svakoj profesiji ima svakakvih ljudi. Mislite li stvarno da se POLICAJCI u prosjeku razlikuju od pripadnika drugih profesija???
Hajdemo o tome hladno razmislit...
zašto bi baš policajci bili drukčiji???
možda zato što su odabrali upravo takav poziv???
no koliko ih je prihvatilo posao jer im se ponudio?
koliko je policajaca izabralo taj posao da bi moglo tlačit klince na skuterima???
Uostalom, kakav je to poziv??? lagan? težak? zahvalan? nezahvalan?
sve su to pitanja okojima treba razmislit prije nego što se počne sudit...
uostalom, tko smo mi da sudimo???
ne kažem da su svi policajci uvijek u pravu... i oni su ljudi,
ali mi se čini da ih se iz točke gledišta mladih vozača gleda suviše kritično, a da se istovremeno ne vidi sebe:
kakvi smo mi u prometu???
koliko smo tolerantni? koliko poštujemo druge? koliko se pridržavamo propisa?
jesmo li mi ustali na lijevu nogu ili smo isfrustrirani bez razloga ili smo naprosto loši ljudi - manijaci u prometu???
na kraju, kako se ponašamo prema polixiji???
--- Kraj citata ---
e vidis sa ovim se u potpunosti slazem :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju