Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (25/75) > >>

popovec:
hehe ja imam jednu pricu.....hehe...makar me nisu uhvatili ali sam se usro pa se broji..hahaha...ugl jos je to bio automatik hehe i mi kod nas na groblju tj. to je jedan malo veci parking i nema nikog nikad....i mi se glupiramo dobro onolko kolko se sa automatikom mogu hehe i ugasim ga i na nogare ...a bio je fergazer sjeban zastopan malo pa nije iz prve nikad htio upalit..i stojimo mi tako i kad najedamput iznenada murja skrece prema nama ....svi frendovi upalili motorre i bris a ja na tomicu skočim ko kauboj i kad ono zajeb neče upalit hahahaha murjaci idu onak vec 50 metara otvaraju prozor a ja ni pet ni šest stisnem čok i tak sam zaverglo da sam mislio da budem potrgal kurblu jadnu i on pljune malo ulja iz auspuha da mi javi da je živ murja vec 5 metara kraj mene ja di cu kaj cu skrenem sastrane na polje i fala bogu kaj mi nije krepal sastrane po grmlju je iso bolje nego ktm neki...i sad kad se sjetim kak je to izgledalo negjde umirem od smjeha..haha..ko zna kaj su mileki milslili ono gle ovog jadnička kak se muči da nam pobjegne.hahahahahaahhahaah....

filiplatinovicz:
Čitam sve ovo i zanimljivi su mnogi stavovi, poneki i teško prihvatljivi.
Puno je kritike i komentara na rad policije, a sebe kao da u svemu tome ne vidimo. Policija obavlja svoj posao, brine o provođenju zakona, a u krajnjoj liniji štiti naše živote, od nas samih... kad ne bismo radili prekršaje, s policijom ne bi bilo problema... obvako ispada herojstvo uteć policajcima, umjesto da je vrlina vozit po propisima... nemojte misliti da ikoga ovdje namjeravam branit ili napadat. samo bih volio da svi koji ovo čitaju i prate malo razmisle i odrugoj strani, da se pokušaju stavit u kožu tih policajaca, koje olako nazovu i vrlo ružnim izrazima, samo zato što su propisno reagirali na njihove nepodopštine!

Drnda:

--- Citat: filiplatinovicz - 16 Siječanj, 2008, 02:31:03 ---Čitam sve ovo i zanimljivi su mnogi stavovi, poneki i teško prihvatljivi.
Puno je kritike i komentara na rad policije, a sebe kao da u svemu tome ne vidimo. Policija obavlja svoj posao, brine o provođenju zakona, a u krajnjoj liniji štiti naše živote, od nas samih... kad ne bismo radili prekršaje, s policijom ne bi bilo problema... obvako ispada herojstvo uteć policajcima, umjesto da je vrlina vozit po propisima... nemojte misliti da ikoga ovdje namjeravam branit ili napadat. samo bih volio da svi koji ovo čitaju i prate malo razmisle i odrugoj strani, da se pokušaju stavit u kožu tih policajaca, koje olako nazovu i vrlo ružnim izrazima, samo zato što su propisno reagirali na njihove nepodopštine!

--- Kraj citata ---
Potpis :icon_thumright: :icon_thumright: do sada me nisu zaustavili nego 1 kada sam bio bez kacige, uglavnom nemam protiv policije nista za reci, korektan sam prema njima i ne izvodim gluposti, pa me i ne zaustavljaju :notworthy: :notworthy:

S.W.A.T.:
mislio sam i ranije odgovoriti na filiplatinovicz-ev post...al nisam...zapravo bia sam napisa jako puno teksta...al sam sve obrisa i osa ca... ;D

uglavnom...i ja se jako slazem sa njim...al ima i nekih stvari sa kojima se ne slazem...jedna od njih je da nije svaka policajac korektan...ja imam sa njima dosta iskustva...u raznim situacijama...a i iskusta koja samo gledam "uzivo"...i morate priznati da ima policajaca koji su JAKO JAKO pokvareni...jer namjerno ce ti naci nesto...samo zato sta je takav...samo zato sta mozd ima los dan jer je posvadan sa zenom...samo zato jer mu je doslo...samo zato jer ga je budala prije tebe razljutila...a ti naletis ni kriv ni duzan...tj. mozda ucinis manji prekrsaj za koji inace sigurno nebi dobio kaznu...

ali eto...

ali razumijem ih...nije lako biti policajac...no isto ima jako korektnih...i jako postenih policajaca (iako mislim da je postenih nazalost malo te da oni neposteni bacaju krivo svjetlo na sve policajce...iako nisu svi jednaki)

ja kad god sam imao susret sa njima...bio kriv za neku stvar ili ne...uvjek sam miran...i sa njima pristojno razgovaram...i uvjek do sad sam imao samo pozitivna iskustva...da...zavrsio sam na sudu...ali ja nisam imao ni kacigu ni vozacku...cemu se imam zaliti...no uglavnom sam zadovoljan sa policiom...i nikad i bas nikad nisam niti cu bjezati policiji...ako si faca stani i snosi se sa posljedicama... :icon_thumright:
i jos je jedna stvar smeta jako...a to je kolektivno sudenje...tj. kad neko vidi neku budalu na motoru onda kad pokraj njega prode skuter misli da su svi idioti poput onoga prvoga...a isto je sa svim "grupama" ljudi...pa tako i sa policiom...a to me jako smeta :sad1: :sad3:

filiplatinovicz:
Policajci, učitelji, kovinotokari, glazbenici, vatrogasci, taksisti, konobari... u svakoj profesiji ima svakakvih ljudi. Mislite li stvarno da se POLICAJCI u prosjeku razlikuju od pripadnika drugih profesija???

Hajdemo o tome hladno razmislit...
zašto bi baš policajci bili drukčiji???
možda zato što su odabrali upravo takav poziv???
no koliko ih je prihvatilo posao jer im se ponudio?
koliko je policajaca izabralo taj posao da bi moglo tlačit klince na skuterima???
Uostalom,  kakav je to poziv??? lagan? težak? zahvalan? nezahvalan?

sve su to pitanja okojima treba razmislit prije nego što se počne sudit...
uostalom, tko smo mi da sudimo???
ne kažem da su svi policajci uvijek u pravu... i oni su ljudi,
ali mi se čini da ih se iz točke gledišta mladih vozača gleda suviše kritično, a da se istovremeno ne vidi sebe:

kakvi smo mi u prometu???
koliko smo tolerantni? koliko poštujemo druge? koliko se pridržavamo propisa?
jesmo li mi ustali na lijevu nogu ili smo isfrustrirani bez razloga ili smo naprosto loši ljudi - manijaci u prometu???
na kraju, kako se ponašamo prema polixiji???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju