Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (22/75) > >>

Lav:
Nemam nikakvih problema s policijom i nijedamput me jos nisu zaustavili. :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: Lav - 13 Studeni, 2007, 17:48:12 ---Nemam nikakvih problema s policijom i nijedamput me jos nisu zaustavili. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nikad problema, kakav si ti prema njima takvi su oni prema tebi.

gun_rider:

--- Citat: SlowRider - 13 Studeni, 2007, 20:20:33 ---
--- Citat: Lav - 13 Studeni, 2007, 17:48:12 ---Nemam nikakvih problema s policijom i nijedamput me jos nisu zaustavili. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nikad problema, kakav si ti prema njima takvi su oni prema tebi.

--- Kraj citata ---

Nije valjda da i oni meni jebu mater kad god me vide :o :icon_scratch:

vine5x:
Evo da i ja isprićam svoje iskustvo s  policijom.

Ja i prijatelj (motor od prijatelja SR 70 ) idemo u Junglee na koncert O. Karleuše koji je bija prije biće misec i po.
Pošto smo bez kaciga odlućujemo se da ćemo ići priko (splitske) rive a ne priko tunela (marjanskog).
I sada dolazimo do parkinga do tu je još dopušteno prilaz motorima. Prijatelj se pripa i kaže da on dalje neće voziti
i tu ja preuzimam volan i krećem. Vozim po rivi po sredini rive jedno 50 km/h (inaće ne bih nije bilo puno ljudi) i dolazim kod
fontane (kod crkve SV.Frane) kako nisam vidija kornižu preskaćemo to, a već dva pandura nam izišla na put i mašu lizalicama
ja sad razmišljam oću neću stat i stanem. Pandur dolazi pita podatke ja kako nemam osobnu itd... prijatelj daje vozaćku
i sada pandur govori da će njemu napisati neku glupu kaznu, on se usere i reće ka da on nije vozija, nego sam ja
(ja poludim na to i poćmem se svađat s pandurom) i ništa pandur oće me privest u postaju
ali se nekakao dogovaramo da će prijatelj jamčit za mene
i tako on tu piše pun ku kazni ali mi ne daje nikakve dokumente i ništa
I dosad mi još nije stiga poziv za sud!!!!!!!
(i neću se pojaviti kad dođe "ne može nam niko ništa nismo punoljetni")  ;D ;D ;D ;D
 Od tada ne volim te smr policajce  :angry9:

S.W.A.T.:
a cujes...mislim da se skoro svi slazemo da ima super dobrih i ok policajaca...a ima i onih malo losijih...

al budimo svi fer pa ajmo malo razmisliti kako i panduri imaju osobni privatni zivot...i sad zamisli da ima neke probleme koji nisu uobicajeni...npr. posvada se sa zenom i ode raditi...pa ce ti napisati i najmanji prekrsaj...al i takve triba razumjeti...ipak su ljudi...al brate...ima i onih koji to namjero bez obzira na sve...bilo da su tek poceli pa jos nemaju dovoljno iskustva...bilo da su jednostavno takve osobe...

al mislim da je fakat korektno od njih da kad npr. imas regu i kacigu da te puste...
i ne kuzim zasto ponekad rade tolke probleme oko blokada???

btw???jel ima koj policajac na forumu???ako ima neka se pliz javi...bar na pm da ga pitam ovako neka pitanja koja me zanimaju...ako ne nikom nista... :icon_thumright: :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju