Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (3/75) > >>

...VULIN...:

--- Citat: filiplatinovicz - 07 Ožujak, 2007, 00:09:07 ---
--- Citat: IZd - 06 Ožujak, 2007, 23:25:01 ---Zaustavim se i uljudno razgovaram, bez povisˇenih tonova i bez bilo kakvih napada na policajce, sˇto mi na kraju najcˇesˇc´e donese plus.

--- Kraj citata ---

ja isto tako... nastojim biti poput debilnog djeteta, kada sam nesto "kriv" i obicno upali. primjertio sam da policajci vole preuzeti "roditeljsku" ulogu i na kraju se od represivnih otaca pretvaraju u zvocave majcice... istina, mladji znaju biti i autisticni! Na svaki nacin, zbunjenost, cudjenje i blebetanje najbolje pali...

--- Kraj citata ---

tako sam i ja prije, ali kako je tu malo misto, pa su najčešče uvik isti policajci, pa bi staja i svaki bi mi reka ajde ajde, ali neželin te više viditi, drugi put si nayeba, pa jebiga svoj bonus san ispuca :icon_biggrin:

AeRRox:

--- Citat: StreetRunner - 07 Ožujak, 2007, 13:26:29 ---pa ja pandzre nevolin iz više razloga,posebno ove mlađe koji provode represije i glumataju nešto pa ti odm,an pišu kazne,nemoš ni popričat snjima a uzimaju mito čim posegneš za novčanik.Ukratko đubrad.Mene je u subotu prije utakmice Hajduk-Šibenik privela interventna policija jer sam vika svojoj ekipi(koju je napala interventna policija) da se smire.
A priveo me ovin žargonom: Ti majmune retardirani,oćeš da te namlatin ovdi kretenu bolesni.Nakon toga me uvatio i ubacio u đip i onda standardna procedura.Pa vi mislite zašto ih mrzin

--- Kraj citata ---

Istina, a sto mozes nemozes im nista kad su glavni...

StreetRunner:
to ti misliš.Posli svake hajdukove utakmice(skoro svake) izbije nered i onda sljede sukobi sa pandurijon.E to mi je najdraži dio utakmice.Samo bacaš šta ti je god pri ruci :toothy10: :laughing7: :laughing7: :toothy9:

IZd:
Izgleda da ti je utakmica najmanje bitna  :laughing11:

StreetRunner:

--- Citat: IZd - 08 Ožujak, 2007, 21:39:41 ---Izgleda da ti je utakmica najmanje bitna  :laughing11:

--- Kraj citata ---
ma ja ne iden na utakmicu da stojin tamo ko kip i navijan ka robot.Ja iden zbog ekipe,zbog škandala a najvažnije je dat momcima podršku jer nemamo mi bandića i mamića.Pa ti momci ko zna kad suplaću dobili i kakva in je plaća

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju