Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (2/75) > >>

filiplatinovicz:

--- Citat: IZd - 06 Ožujak, 2007, 23:25:01 ---Zaustavim se i uljudno razgovaram, bez povisˇenih tonova i bez bilo kakvih napada na policajce, sˇto mi na kraju najcˇesˇc´e donese plus.

--- Kraj citata ---

ja isto tako... nastojim biti poput debilnog djeteta, kada sam nesto "kriv" i obicno upali. primjertio sam da policajci vole preuzeti "roditeljsku" ulogu i na kraju se od represivnih otaca pretvaraju u zvocave majcice... istina, mladji znaju biti i autisticni! Na svaki nacin, zbunjenost, cudjenje i blebetanje najbolje pali...

IZd:
...a da sam još žensko, uz osmjeh i dekolte kazne bi bile za mene prošlost  :laughing7:

Punisher:

--- Citat: IZd - 06 Ožujak, 2007, 23:25:01 ---Zaustavim se i uljudno razgovaram, bez povišenih tonova i bez bilo kakvih napada na policajce, što mi na kraju najčešće donese plus.

--- Kraj citata ---
ISto tako, samo što ponekad naletim na nekog kome dan i nije bio baš najbolji...

filiplatinovicz:

--- Citat: Punisher - 07 Ožujak, 2007, 09:06:14 ---
--- Citat: IZd - 06 Ožujak, 2007, 23:25:01 ---Zaustavim se i uljudno razgovaram, bez povišenih tonova i bez bilo kakvih napada na policajce, što mi na kraju najčešće donese plus.

--- Kraj citata ---
ISto tako, samo što ponekad naletim na nekog kome dan i nije bio baš najbolji...

--- Kraj citata ---

Dakle, izgleda da svi koristimo iste metode... ponekad se gadim sebi kada ih obrlaćujem i glumim... ali to je izvrsno "plaćeno" pa se ipak jaaako trudim

StreetRunner:
pa ja pandzre nevolin iz više razloga,posebno ove mlađe koji provode represije i glumataju nešto pa ti odm,an pišu kazne,nemoš ni popričat snjima a uzimaju mito čim posegneš za novčanik.Ukratko đubrad.Mene je u subotu prije utakmice Hajduk-Šibenik privela interventna policija jer sam vika svojoj ekipi(koju je napala interventna policija) da se smire.
A priveo me ovin žargonom: Ti majmune retardirani,oćeš da te namlatin ovdi kretenu bolesni.Nakon toga me uvatio i ubacio u đip i onda standardna procedura.Pa vi mislite zašto ih mrzin

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju