Općenito > Propisi

Bliski susreti s policijom

<< < (4/75) > >>

IZd:

--- Citat: StreetRunner - 11 Ožujak, 2007, 19:15:18 ---
--- Citat: IZd - 08 Ožujak, 2007, 21:39:41 ---Izgleda da ti je utakmica najmanje bitna  :laughing11:

--- Kraj citata ---
ma ja ne iden na utakmicu da stojin tamo ko kip i navijan ka robot.Ja iden zbog ekipe,zbog škandala a najvažnije je dat momcima podršku jer nemamo mi bandića i mamića.Pa ti momci ko zna kad suplaću dobili i kakva in je plaća

--- Kraj citata ---

Ne trebaš se bojati za njihove plaće. Veće su i češće nego što misliš! Daleko su iznad prosjeka u Hrvatskoj.

StreetRunner:
ma znan ja to,ali kad pogledaš malo bolje Dinama i Hajduka to je razlika nebo i zemlja,mi para više nemamo,sad hajduka preuzima grad a grad za hajduka para nema(bilo jučer u slobodnoj dalmaciji).Ja mislin da bi od hajduka tribalo napravit diuonočko društvo jer jedini izlaz je to.Split koji je grad sa najviše sporta nema novaca za Hajduka koji je ponos Dalmacije ali i Hrvatske

...VULIN...:

--- Citat: StreetRunner - 14 Ožujak, 2007, 10:20:25 ---ma znan ja to,ali kad pogledaš malo bolje Dinama i Hajduka to je razlika nebo i zemlja,mi para više nemamo,sad hajduka preuzima grad a grad za hajduka para nema(bilo jučer u slobodnoj dalmaciji).Ja mislin da bi od hajduka tribalo napravit diuonočko društvo jer jedini izlaz je to.Split koji je grad sa najviše sporta nema novaca za Hajduka koji je ponos Dalmacije ali i Hrvatske

--- Kraj citata ---

ma naš će nogomet početi ličiti na nešto tek kad se privatiziraju, jer ovako svak gura svoje, a to ne vodi nigdi

StreetRunner:
ja san za dioničko društvo maksimalno a ovi kreteni ka Mamić,Grgić i ostali nek kupe svoje dupe i sele.
Kako smo se mi rješili Štimca tako tribate i vi Mamića.Nama je osta još grgić :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Tino22:
Ovaj događaj moram podijelit s vama ;D :

u nedjelju ja i frend stojimo kraj ceste i pričamo.Ja odlučio ići doma i upalim skuter i polako se okrenem na cesti i vidim policajca kak stoji s motorom na rampi i čeka da se rampa digne (željeznička pruga) i ja normalno, vratio sam se na isto mjesto gdje sam stajao jer sam znao da nas je vidio.Dođe on do nas i stane (kako me je panika uhvatila kad je stao :icon_biggrin:).Ja onak kulturno velim mu dobar dan.Pita on dali imam prometnu i vozačku.Vadim ja prometnu iz novčanika i dam mu,a pošto vozačku trenutno nemam kažem nisam još išao polagat, planiram krenut ovaj mjesec itd...
Izvadi on blok, gleda prometnu i počne zapisivat podatke.Vrati on meni prometnu i počne ispitivat frenda (nije imao kacigu, tehnički, nije ga registrirao od 1994 godine,  i vozačku).
Frend počeo gluposti govorit, ma to je star tomos, to mi je za vožnju po naselju..
Policajac zapiše njegove podatke i broj šasije.Upozorio nas da se ne vozimo bez kaciga, da bi trebali imat vozačku i ode.
Koliko sam skužio nije zapisao nikakvu kaznu niti dao nikakvu uplatnicu, valjda je samo provjeravao.Rutinska provjera.Valjda mi neće doma doć kazna.
Prvi put u tri godine da sam imao susret s policijom :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju