Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ima netko LC getribu sa sf-s???hitnooo
zan netko kolki napon treba bti na izlazu iz džeka za ele čok? i do čeg bi uopće moglo biti ako tu na izlazu uopće nema napona? Žice su u redu
mogu ti izmjerit ako ti je hica
Imam pitanje, vozim se oko 60-70km/h i pustim ruke sa volana i krene mi se volan tresti i ici lijevo-desno, dali mi je vilica iskrivljena ili je to naormalno na SF-u zato sto je jedna vilica?
guma ili amortizer te jebe ako nisi imao padovaa moze biti i do lezajeva u kotaču ili kormanu, al osjetis u vožnji koji je
Hvala na odgovorima, mislim da je guma na skuteru je vec 9god
Da, upravo maloprije sam narucio:120/70-12 MOLAS ML50 44L TL 130/70-12 MOLAS ML50 49L TL
Ljudi de mi recite koje su dimenzije remena za sf-a original, i pitanje dali ima tko za prodati novi ili možda znate di ima i koja je cijena?tnx
Evo imas ovdje....http://www.njuskalo.hr/moto-dijelovi-ostali/peugeot-skuter-dijelovi-oglas-2696058
Hvala prijatelju i polutke još čekam.XDNego da nije ovo možda tko s foruma ili je netko imao Peugeot autokuču pa zatvorio.
Poslao sam ih u poendjeljak....pa zar je moguce da jos nisu dosle Ja bi se dao kladit da su ti na posti,skoci do poste pa pitaj ako ima sta na tvoje ime jer vec su trebale doc.
ima ali je kraca malo, bolje ce potezat ali mrvicu sporije ici