evo bas tako malo vec neko duze vrijeme citam ovdje postove i eto doslo mi (lupio sakom po stolu)
da kazem da moja gica prasica i neide bas dobro s obzirom na sve vase ponije..
uglavnom.. imam Sf isto jel (ovaj sta je u avataru) i mjenjao sam rolice sa onih serijskih 9 na 10,5 e sada zasto.. pa iskreno zato jer sam imao kao neki start ali krajnja ono 70 i ni mrdac.. ok kupio sam crveni feder centralni, i dobio sam tu stabilnost ubrzanja on dodje do 70 ako je mala nizbrdica ona nacuve na 85 jako brzo i to je to.. a inace malo teze..
uz to, pocelo je sveckat pod deklom koda vozim sarafe u njemu, ocito klizaci koliko citam ovdje probleme, a taj me zvuk zivcira i gori mi je od onog kada ti npr zena kaze ajde idi peri rostilj a on ubijen od cadji i svega:) bla bla..
uglavnom sve je serijskim skut ima 3,5t km i ne kuzim, kupio sam ulje tts castrol i manje jedem na djeti sam
ali nece da ga ubijes..
uglavnom.. probao sam sa rolicama od 6,5 gr i sta se dogodilo, okretaja je nabio na najjace a prase stoji na 20 i dere se.. ok ajmo, hmm.. vidim da nekima ovdje pase i manje od 6 gr, paa kako?? i sada evo ja cu cim ulovim vremena vidjeti da uzmem lakse od 9 gr rolice i neki feder i variomat, pa kako ne mogu tih 80 navuc ne trazim vise od njega.. gdje bi mogao izmjeriti koje mi rolice pasu (nemojte samo, pa u servisu, na balkonu, u liftu i sl.. ) ima li tko neku dobro aparaturu kao gore jedan clan sto je rekao da ima speedcontrol.. ??!
Ivana sam vec gnjavio sa time ali evo ocito nisam dosta hehe.,..
pozdrav i svako dobro..