Ja vam javljam sa tugom u srcu da je moj pežo riknuo dana 26.7.'10., tj prosli ponedjeljak. Isli smo na more i na zaobilaznici oko zg-a kod brzine cca 95km/h samo sam cuo neki cudan zvuk iz masine. Brzina mi je naglo pala na nekih 80km/h i zacudo tako je drzao do prvog skretanja, tj. do samog semafora (nisam imao gdje prije stati opce). I na semaforu me frend pita sta je to bilo, da je u trenutku tog cudnog zvuka bacilo dimnu zavjesu. Kad se upalilo zeleno na semaforu, zvuk se cuo opet i skuter jedva krece i tak sam se prestrojio na prvi bus stop koji je bio. Tamo sav lud idem rastepsti deklo u nadi da se tamo nesto raspalo. Mislio sam si, zg je tu, kupit cu dijelove, smontirat i idemo dalje
. I tak rastepem ja deklo, nutra sve ko iz ducana. I tako je ipak vjerojatno do onog cega sam se najvise bojao, a to su i sami vec pogađate karike. A nista, skut sam ostavio na benzinski (Petrol, u Zg-u, tam nedaleko od METRO-a) i frend me vozio dalje. Skuter je jos uvjek na jednom skladistu gdje radi frend od starog. Po njega cu otic jedan dan kad bude padalo, tj. kad necu radit. Dosad sam uvjek tankao u njega cuveno smrdljivo, jeftino Valvoline polisintetiku i bas sad kad sam isao na more sam se pocastio Ipone sintetikom sa mirisom jagode i to mi se onda desi
. Slozio sam malo jacih 2%, kako i uvjek slazem (nemam pumpe i rezervoar ulja, sam slazem). Neznam stvarno sto je poslo po zlu. A sto je najgore skuta mi nema doma da konacno rastepem i vidim sta je.
Javim vam kad vozilo dođe doma
Tuzan pozz iz Vž-a