I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Šesterokutna gedora nema šanse da prokliže, šta sam ja radio s gedorama i nikada nije proklizala, može samo pući što se se događalo. Jedino ako si kupio neko ekstra smeće od gedora. - gotovo je nemoguće da se šaraf okrene u gedori ako su jedno i drugo od imalo pristojnijeg materijala, pogotovo jer je ovaj razmak na slici između gedore i šarafa zapravo još manji. Ako si mislio na zubce u račni, onda sam ja krivo razumio jer sam brzoplet. I tako se s račnom ne zatežu veliki brojevi, ta to imaš T nastavak.
e bobi sad vidiš kak je, treba opremit garažu, treba nabavit kvalitetan alat s kojim možeš pare zaradit, treba potrošne materjale imati onda se neko čudi kad izmjenu svijećice naplatim 150kn
ti si onda ultra cigan
jbt nemas alat vrijedan 2000€ da mi tolko naplatis mjenjanje svijecice...a i zbog svjecice nebi vozio motor da mi ju ti promjenis...to znam i sam...
haaaaaaaaaaaaaaahahahhaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahaaaaaaaaaaaablago tebi kad imaš ljudi koji ti daju da im minjaš svićicuahhhhhhhhhhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhaaaaaaaahtriba ti križna kacavida i ključ za svićicu koji se dobiju sa svakim motorom i svićica od 20-30kn...i 2 min posla i još i pivu popiješ
e da mi s ovim mjenjas svjecicu mozda bi ti i dao 150 kn s namjerom sam izdvojio sliku s par nasadnih cijena ovog seta je 600kn tocno 589,00kn
usag,unior,wurthjedan kljuc usagov kosta 100 kn,dozivotna garancija,kljuc je s jedne strane gedora s druge viljuskasti...jedan sam slomio i dobio novi besplatno,puknuo mojom greskom