I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ja imam set gedora mali i set veliki unior ....stvarno za svaku pohvalu alat...nema da proklize ili da se oni zubci unutra sjebu kad sta odvrces vise puta i slicno
Zubci se ni nemogu pokidat na šesterokutnoj gedori a takvih je 95%. Gedore jednostavno puknu ako se upotrijebi prevelika sila.
gedora se nebi ni smjela koristiti za jako natezanje ili odtezanje
bi ali samo ako imas industriski alat... set gedora od 30 komada 5000kn...
dobro, ja govorim za ove đingi mingi alat iz peveca za 100 kn a dobiješ 64646 djelova
prije sam uzimo one setove po 25 ,50 eura....pa kad saraf zatezes jako na necemu samo prolklizu zubci i mozes bacit nastavak ....tako da nemoj prricat da nemoze..nije mi se jednom desilo....isto se desavako kad jako sta zategnes samo pukne nastvak onaj tj ko cvjet se rascvjeta....
Šesterokutna gedora nema šanse da prokliže, šta sam ja radio s gedorama i nikada nije proklizala, može samo pući što se se događalo. Jedino ako si kupio neko ekstra smeće od gedora. - gotovo je nemoguće da se šaraf okrene u gedori ako su jedno i drugo od imalo pristojnijeg materijala, pogotovo jer je ovaj razmak na slici između gedore i šarafa zapravo još manji.
area nisi ti vidio kako gedore produzetak proklize na onim ogromnim srafima s dugackom racnom dok se pricvrscuju one visoke konstrukcije za skladista.
da ne otvaram novu temu...Kakav je alat od firme Tang?Ima li netko iskustva?