Općenito > Propisi

kazna bez vozacke

<< < (5/9) > >>

Shema:

--- Citat: igor27 - 22 Ožujak, 2009, 19:52:03 ---pa da si baš puno možeš pomoči ne vjerujem.napravio si prekršaj i mislim da tu nema pomoči......mislim žalbe i te stvari......jer bi se onda svi izvukli koji su učenici i nemaju primanja......

btw...koliko si ti napisali kaznu?

--- Kraj citata ---

Molim one BEZ ISKUSTVA u ovakvim slučajevima da NEPIŠU, jer mogu reć krivu informaciju momku.

Ništa, doće ti poziv za sud, sudac će te pitat jel ti ovo prvi prekršaj (ako je, a a ko i nije prvi, ti mu kažeš da ti je PRVI put), lipo mu kažeš da si učenik, prolažiš sa 4,5, uz to se baviš aktivno sportom, polažeš trenutno i pri kraju si, i oprostit će ti bez brige.

Ako sam ja mogao 14 (riječima: četrnaest) kazni (vozačka u svim slučajevima, nekad kaciga, nekad rega itd...) riješiti na takav način, možeš i ti jednu. :icon_thumright:

Shema:

--- Citat: 180fxr - 22 Ožujak, 2009, 20:30:33 ---cekaj cekaj cekaj...ako nista ne potpises a ni ne dobijes??? nema kazne ni suda??? jer ni ja nisam nis dobio ni potpiso a na sp-u me copio

--- Kraj citata ---

Tada te stavlja u evidenciju misleći, tj. imajući na umu da ti je to prvi put, a vjeroajtno ti nije ;D

Nemora značiti da neće dobiti poziv za sud, ja sam 14 puta zapisan u policjskom kompu da su me štopali, nikad nisam ništa potpisivao (nisu mi davali da potpišem), a redovito sam dobivao pozive za sud.

Bio sam od tih 14 prekršaja njih 9,10 sigurno na sudu. Ostali trebaju doći.

Shema:

--- Citat: speed - 22 Ožujak, 2009, 21:30:18 ---od moje proslo 2 godine

--- Kraj citata ---

Nema to nikakve veze, meni su kazne znale doć za 15-ak dana, a znale su i za 7 mjeseci.

Neznam po kojem principu to ide, al ide :icon_biggrin:

Shema:
Da napomenem, da su svi ti prekršaji bili pod starim zakonom, jedino ovaj što sam prošli utorak išao je bio pod novim zakonom, koji je rigorozniji 16 puta.
Ali ako dosad nisi kažnjavan, nemaš brige.
Samo ajde na sud i pravi se ko najveća poštenjačina na svitu koja ni mrava nebi pregazila, i naravno sve najbolje reci o sebi tamo :icon_biggrin:

igor27:
i kaj sam ja krivo rekel ???.......rekel sam možda bude dobil možda ne....možda ga je zapisal samo radi evidencije za drugi put.....i nisam rekel da 100% nebude ništa dobil.........

i nemoj mi molim te pričat o iskustvu....dok sam ja MILICIJI bježal sa apncom ti još nisi u planu bil...tak da oladi malo :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju