Općenito > Propisi

kazna bez vozacke

(1/9) > >>

Drnda:
ovako... napisali su mi danas kaznu murjaci... sve na skutu je ok, imao regu, kacigu, manje od 50 kmh.. ali stvar je sto nemam vozacke, trebao bi ovaj ili sljedeci cetvrtak polagati voznju i po vozacku tablicu... kako postupiti kada mi dodje kazna.. znaci do tada bi trebao imati vozacku... ucenik sam i nemam primanja...

dino_sk:

--- Citat: Drnda-1 - 22 Ožujak, 2009, 19:43:04 ---ovako... napisali su mi danas kaznu murjaci... sve na skutu je ok, imao regu, kacigu, manje od 50 kmh.. ali stvar je sto nemam vozacke, trebao bi ovaj ili sljedeci cetvrtak polagati voznju i po vozacku tablicu... kako postupiti kada mi dodje kazna.. znaci do tada bi trebao imati vozacku... ucenik sam i nemam primanja...

--- Kraj citata ---
zalbu ,nemas primanja nemas od kud platit ,prvi ti je put trazi da ti oproste da se nece ponovit da se kajes
da si ukro skut starom... :icon_biggrin: :toothy10: :toothy9:

igor27:
pa da si baš puno možeš pomoči ne vjerujem.napravio si prekršaj i mislim da tu nema pomoči......mislim žalbe i te stvari......jer bi se onda svi izvukli koji su učenici i nemaju primanja......

btw...koliko si ti napisali kaznu?

Drnda:
govori lik o nekoj kazni od 1000 kn... meni nije jasno, nista mi nije dao, ni da potpisem,a ispunio je listic o pocinjenom prekrsaju...imam skoro 19 godina, a dobiti cu vozacku za nekih 7 ili 15 dana, znaci kada mi dodje poziv za sud, imati cu vec vozacku, pa mogu li se ikako vaditi da ne platim kaznu... jer da skut prodam, taman bih imao :laughing7:

igor27:

--- Citat: Drnda-1 - 22 Ožujak, 2009, 19:54:15 ---govori lik o nekoj kazni od 1000 kn... meni nije jasno, nista mi nije dao, ni da potpisem,a ispunio je listic o pocinjenom prekrsaju...imam skoro 19 godina, a dobiti cu vozacku za nekih 7 ili 15 dana, znaci kada mi dodje poziv za sud, imati cu vec vozacku, pa mogu li se ikako vaditi da ne platim kaznu... jer da skut prodam, taman bih imao :laughing7:

--- Kraj citata ---
ček malo ništa nisi potpisao.....onda nemaš brige jer ti ništa nemože dokazati.....samo te zapisao valjda za drugi put da te imaju u evidenciji ako te ulove bez vozačke........mislim da nečeš niš dobiti jer bez tvog potpisa niš nemaju.....b

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju