Općenito > Propisi

kazna bez vozacke

<< < (4/9) > >>

kristijanSR70:
Nemoras nista potpisat,stedi se papir i kemijska olovka..ako ti je zapiso podatke i adresu,ocekuj doma kaznu u roku od 10 dana..

speed:

--- Citat: kristijanSR70 - 22 Ožujak, 2009, 21:26:23 ---Nemoras nista potpisat,stedi se papir i kemijska olovka..ako ti je zapiso podatke i adresu,ocekuj doma kaznu u roku od 10 dana..

--- Kraj citata ---
od moje proslo 2 godine

Drnda:
onda bolje da se odmah ubijem i zakopam, jednostavnije mi je...a zvao sam nekoliko ljudi, od toga su neki policajci ili sa vezama u policiji, nadam se da mi nece nista stici... jer bas nisam htio voziti jer znam da bih za jos koji dan polozio... a jbt. samo isao natociti bengu ako za nesto zatreba...

Biker(ss):

--- Citat: Drnda-1 - 22 Ožujak, 2009, 22:07:21 ---onda bolje da se odmah ubijem i zakopam, jednostavnije mi je...a zvao sam nekoliko ljudi, od toga su neki policajci ili sa vezama u policiji, nadam se da mi nece nista stici... jer bas nisam htio voziti jer znam da bih za jos koji dan polozio... a jbt. samo isao natociti bengu ako za nesto zatreba...

--- Kraj citata ---

držim ti fige...znam kako ti je  :icon_thumright:

Mark:

--- Citat: igor27 - 22 Ožujak, 2009, 20:12:21 ---ako ništa nisi potpisao nemože ništa dokazati...uglavnom mislim da nemaš razloga za brigu........a zapisao te u blok da te mogu staviti u komp glede sljedečih prekršaja........samo pazi da te opet ne ulove...... :old:

--- Kraj citata ---

Na žalost ovo ne drži vodu jer ako mu je uzeo podatke svejedno kazna stiže doma tj. vjerojatno odmah poziv za sud jer nisi dobio priliku žaliti se pa tamo treba probati nešto izvući...

Kaži sutkinji, sucu da nemaš primanja nikakvih i kad dođeš na sud ćeš već vjerojatno imati položeno pa reci da si za koji dan trebao dobiti vozačku te si od sreće išao samo natočiti skuter da bude spreman za vožnju bla bla... :) Malo mašte i mogao bi se izvući, ako ništa drugo barem s manjom kaznom ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju