Tehnički kutak > Tuning skutera

Karike

<< < (4/11) > >>

B.U.R.E:
to kada budes slago nemoj klip stavi naopako karike ti moraju bit kontra ispuha tj tamo di se spajaju mora bit gore :happy8:

ivanm:
ak si kupio karike od SR morini nisam siguran da pašu jer ti imaš minarelli na Aeroxu..

Punisher:

--- Citat: ivanm - 03 Ožujak, 2007, 08:51:01 ---ak si kupio karike od SR morini nisam siguran da pašu jer ti imaš minarelli na Aeroxu..

--- Kraj citata ---
Ma sve je u redu, već sam nazvao u dućan i dogovorio zamjenu, lik mi je naručio baš za aeroxa, samo moram pričekati da dođu.
THX svima  :icon_thumright:

Punisher:
Evo samo da se još jednom zahvalim svima (najviše MR J-u)  :icon_thumright: :notworthy: :notworthy:
Operacija je uspješno izvršena: promijenjene su karike (stavljene su original za Aerox-a) i svi dihtunzi.
Također sam stavio filter goriva  :toothy10: iako ne treba ali eto puklo me...
Jučer sam nakon svih priprema i provjera da sam sve spojio (samo motorni dio naravno - još treba sklopit plastike) i nakon 20-ak kurblanja prije pravog paljenja kresnuo 'zdravog dječaka'  :laughing11:
Malo me gnjavio: držao sam ga pod čokom 10-ak minuta i kad bi ga pustio okretaji bi mu skočili i počeo bi se gasiti, jel to do toga što sad treba sve sjesti na svoje mjesto ili  :icon_scratch:

Mr J:

--- Citat: Punisher - 08 Ožujak, 2007, 12:00:52 ---Evo samo da se još jednom zahvalim svima (najviše MR J-u)  :icon_thumright: :notworthy: :notworthy:
Operacija je uspješno izvršena: promijenjene su karike (stavljene su original za Aerox-a) i svi dihtunzi.
Također sam stavio filter goriva  :toothy10: iako ne treba ali eto puklo me...
Jučer sam nakon svih priprema i provjera da sam sve spojio (samo motorni dio naravno - još treba sklopit plastike) i nakon 20-ak kurblanja prije pravog paljenja kresnuo 'zdravog dječaka'  :laughing11:
Malo me gnjavio: držao sam ga pod čokom 10-ak minuta i kad bi ga pustio okretaji bi mu skočili i počeo bi se gasiti, jel to do toga što sad treba sve sjesti na svoje mjesto ili  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Jesi li postelavao karb? Smjesa na leru i te finte?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju