Tehnički kutak > Tuning skutera

Karike

<< < (5/11) > >>

ivanm:
zakaj 10 minuta na čoku, pa to se drži pola minute..
zatvori malo zrak.. ler pojačaj..

Punisher:

--- Citat: Mr J - 08 Ožujak, 2007, 18:31:37 ---
--- Citat: Punisher - 08 Ožujak, 2007, 12:00:52 ---Evo samo da se još jednom zahvalim svima (najviše MR J-u)  :icon_thumright: :notworthy: :notworthy:
Operacija je uspješno izvršena: promijenjene su karike (stavljene su original za Aerox-a) i svi dihtunzi.
Također sam stavio filter goriva  :toothy10: iako ne treba ali eto puklo me...
Jučer sam nakon svih priprema i provjera da sam sve spojio (samo motorni dio naravno - još treba sklopit plastike) i nakon 20-ak kurblanja prije pravog paljenja kresnuo 'zdravog dječaka'  :laughing11:
Malo me gnjavio: držao sam ga pod čokom 10-ak minuta i kad bi ga pustio okretaji bi mu skočili i počeo bi se gasiti, jel to do toga što sad treba sve sjesti na svoje mjesto ili  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Jesi li postelavao karb? Smjesa na leru i te finte?

--- Kraj citata ---
Nešto sam štelao iako je to daleko od poštelanog.
Sad me to možda i najviše zabrinjava jer sam zadnji put štelajući očito davao manje zraka pa si vidio kakav je poslije klip bio (čudilo me što mu tako malo treba a dizna ogromna). Jučer sam ga sklopio kompletnog (jedino nisam zavidao plastiku ispod sica da bi mogao doći do vida na karbu) pa ću ga danas probati naštelati

Punisher:

--- Citat: ivanm - 08 Ožujak, 2007, 22:40:51 ---zakaj 10 minuta na čoku, pa to se drži pola minute..

--- Kraj citata ---
Pola minute  :o  ???
Ja sam ga prije morao držati barem 5 da bi mogao otpustiti čok da se sam održava na životu. Svašta  :dontknow:

Mr J:

--- Citat: Punisher - 09 Ožujak, 2007, 08:11:14 ---
--- Citat: ivanm - 08 Ožujak, 2007, 22:40:51 ---zakaj 10 minuta na čoku, pa to se drži pola minute..

--- Kraj citata ---
Pola minute  :o  ???
Ja sam ga prije morao držati barem 5 da bi mogao otpustiti čok da se sam održava na životu. Svašta  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ja ga samo palim na chok i nakon 10 sec ga gasim (chok) i radi normalno...

...VULIN...:

--- Citat: Punisher - 09 Ožujak, 2007, 08:09:36 ---
--- Citat: Mr J - 08 Ožujak, 2007, 18:31:37 ---
--- Citat: Punisher - 08 Ožujak, 2007, 12:00:52 ---Evo samo da se još jednom zahvalim svima (najviše MR J-u)  :icon_thumright: :notworthy: :notworthy:
Operacija je uspješno izvršena: promijenjene su karike (stavljene su original za Aerox-a) i svi dihtunzi.
Također sam stavio filter goriva  :toothy10: iako ne treba ali eto puklo me...
Jučer sam nakon svih priprema i provjera da sam sve spojio (samo motorni dio naravno - još treba sklopit plastike) i nakon 20-ak kurblanja prije pravog paljenja kresnuo 'zdravog dječaka'  :laughing11:
Malo me gnjavio: držao sam ga pod čokom 10-ak minuta i kad bi ga pustio okretaji bi mu skočili i počeo bi se gasiti, jel to do toga što sad treba sve sjesti na svoje mjesto ili  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Jesi li postelavao karb? Smjesa na leru i te finte?

--- Kraj citata ---
Nešto sam štelao iako je to daleko od poštelanog.
Sad me to možda i najviše zabrinjava jer sam zadnji put štelajući očito davao manje zraka pa si vidio kakav je poslije klip bio (čudilo me što mu tako malo treba a dizna ogromna). Jučer sam ga sklopio kompletnog (jedino nisam zavidao plastiku ispod sica da bi mogao doći do vida na karbu) pa ću ga danas probati naštelati

--- Kraj citata ---

Da ti njega nisi odštela a ne poštela?? ;D

pogledaj kakva je boja svičice pa javi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju